Revolut permite de astăzi tranzacții cu Dogecoin. Avertisment pentru utilizatori!

Revolut, prezent și pe piața din România, a adăugat astăzi Dogecoin pe lista criptomonedelor acceptate pentru tranzacții.

Revolut, prezent și pe piața din România, a adăugat astăzi Dogecoin pe lista criptomonedelor acceptate pentru tranzacții.

Cu toate că clienții Revolut pot cumpăra Dogecoin și alte aproximativ 30 de monede virtuale, fintech-ul britanic recomandă o abordare prudentă în cazul investițiilor de acest tip fiindcă criptomonedele sunt active foarte volatile și e nevoie să fie gestionate ca instrumente cu risc ridicat.

„Una dintre cele mai frecvente solicitări din partea clienților noștri, în ultimele luni, a fost să adăugăm Dogecoin, așa că am răspuns cererilor! Acum, cei pasionați de criptomonede, dar și persoanele noi în domeniu pot cumpăra și vinde această monedă populară”, a anunțat Edward Cooper, directorul diviziei de criptomonede a Revolut.

Clienții din România care au Revolut pot cumpăra această monedă, conform Profit.

Dogecoin e monedă virtuală derivată din Litecoin, ce a fost creată în 2013 de programatorii americani Billy Markus și Jackson Palmer. Sigla monedei e un câine din rasa Shibu Inu care a devenit cunoscut pe internet prin meme-ul Doge. Marți, Dogecoin a scăzut cu peste 12%, tranzacționându-se la circa 0,327 dolari/unitate. …https://www.romaniatv.net/revolut-permite-de-astazi-tranzactii-cu-dogecoin-avertisment-pentru-utilizatori_5549848.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ