10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Revoluție în Sri Lanka. Zeci de mii de protestatari au atacat casa președintelui. Acesta a fugit

- Advertisement -

Zeci de mii de protestatari au luat cu asalt, sâmbătă, reședința președintelui Gotabaya Rajapaska, din Colombo, capitala statului Sri Lanka, cerând demisia acestuia. Șeful statului a reușit să fugă cu doar câteva minute înainte ca manifestanții să invadeze curtea palatului prezidențial. Oamenii au cerut demisia președintelui chiar din reședința acestuia.

ACTUALIZARE 15:55 Prim-ministrul din Sri Lanka, Ranil Wickremesinghe, a acceptat să demisioneze după ce șefii de partid din parlament au cerut demisia sa și a președintelui.

Purtătorul de cuvânt al premierului, Dinouk Colambage, a spus că Wickremesinghe le-a spus parlamentarilor că va demisiona când toate partidele s-au pus de acord pe formarea unui nou guvern.

ACTUALIZARE 14.20. Oamenii care au intrat în reședința prezidennțială scandează și îi cer demisia, după cum arată imaginile de pe un live stream postat pe YouTube…https://www.digi24.ro/stiri/externe/proteste-violente-in-sri-lanka-sute-de-persoane-au-luat-cu-asalt-resedinta-presedintelui-2005833

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Toti persecutorii si au facut case pe taramuri necunoscute.
    Scapati daca puteti!
    Pentru a putea ajunge pe taramurile necunoscute printisorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.