spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Rezultate de exceptie la Olimpiada Nationalã de Tehnologie a Informației

- Advertisement -

Elevii vasluieni participanti la Olimpiada Nationalã de Tehnologie a Informației, care s-a de sfãsurat în perioada 15 – 18 mai la Satu Mare au venit încununati de premii. Cu toate cã în competitie s-au aflat peste 200 de liceeni, unii de la licee de renume de profil din tarã, elevii vasluieni au venit încununati de premii, dovadã a muncii lor si a profesionalismului profesorilor îndrumãtori.

Din sutele de participanti la Olimpiada Nationalã de Tehnologie a Informației, care s-a desfãsurat în perioada 15 – 18 mai la Satu Mare, munca reprezentantilor liceelor vasluiene s-a concretizat printr-o medalie de argint, douã de bronz, o mentiune si alte douã clasãri pe locuri fruntase. Olariu Ciprian, seful de promotie al clasei a XII-a a liceului „Stefan Procopiu” din Vaslui a câstigat medalia de argint la Olimpiada Nationalã de Tehnologie a Informației, alti doi elevi de la liceele vasluiene, Diaconu Cosmin-Constantin, tot de la liceul „Stefan Procopiu”, si Aelenei Andreea-Ioana, de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”

Vaslui fiind recompensati cu medalia de bronz, ceilalti doi participanti din judet la aceastã olimpiadã, respectiv Mihãilescu Alexandru-Ionuţ din clasa a X-a a liceului „Stefan Procopiu” si Sudeanu Dragos Marian, de la Liceul Tehnologic

„Nicolae Iorga” din Negresti au ocupat pozitii onorante, fiind în primii 30 din totalul de peste 200 de participanti. „Subiectele de la olimpiadã au fost foarte grele, lucru normal fiind aceastã fazã a competitiei. Cu toate acestea, prestatia elevilor vasluieni a fost mai mult decât onorabilã, dat fiind cã, la acest concurs, au fost foarte multi concurenti de la licee de profil de renume. Doresc sã-i felicit pe elevii participanti la olimpiadã, dar si pe profesorii îndrumãtori, pentru aceste rezultate, aceasta fiind încã o dovadã a profesionalismului si implicãrii cadrelor didactice în formarea tinerelor sperante”, a declarat profesor Eusebiu Ghergut, însotitorul olimpicilor vasluieni la Satu Mare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.