spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Rezultate exceptionale la nivel national la Campionatul de Full Kempo (foto)

- Advertisement -

CAMPIONII Centrul Sportiv „Apollo” din Bucuresti a gãzduit, pe 5 aprilie, campionatul national de Full Kempo organizat de către Federatia Română de Kempo. Concursul a reunit 175 de sportivi si sportive de la 18 cluburi din tarã, care s-au confruntat, pe categorii de greutate, în cadrul grupelor de vârstã 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani, 16-18 ani si peste 18 ani. Din Bârlad au participat douã cluburi WAZARY DOJO si Miyagi Dojo, care s-au întors cu patru medalii de aur, sase de argint si sapte de bronz.

Clubul sportiv WAZARY DOJO din Bârlad a participat la acest concurs cu un lot de sapte spotivi iar la finalul concursului acestia au reusit sã aducã la Bârlad sase medalii din care douã de aur, douã de argint si douã de bronz. Medaliile de aur le-au câstigat Teodor Chiper si Angelica Codreanu, cele de argint Alexandru Albu si Adelina Olteanu, iar cele de bronz Clad Veniamin si Johnny Argesanu. Sportivul care nu a luat nicio medalie, fiind la început de drum în competitii, Tudor Chirilã, a reusit sã ajungã însã pe locul VII. „Este un pas mare în cariera mea de antrenor prin atingerea obiectivului de a participa la un campionat national de arte martiale si sunt foarte încântat cã la prima participare la un concurs de un asemenea nivel am reusit sã punctãm si primele titluri de campion si vicecampion national ale clubului nostru. Felicitãri tuturor sportivilor nostri pentru prestanta arãtatã pe tatami, unde au întâlnit sportivi foarte bine pregãtiti si cu o vastã experientã în sporturile de contact! Multumesc pãrintilor pentru încrederea acordatã si pentru faptul cã au înteles cã pentru a face performantã trebuie sã fii perseverent, multumesc SC Sonitex Cost SRL Mioveni, multumesc conducerii Scolii Generale nr. 5 Bârlad pentru sprijinirea activitãtilor clubului nostru!”, a precizat sensei Alexandru Rotaru, antrenorul micilor campioni nationali si vicecampioni.

Si Miyagi Dojo Bârlad a fost la înãltime

Clubul Miyagi Dojo Bârlad a participat cu un lot de 11 sportivi, obtinând douã medalii de aur, patru de argint si cinci de bronz. „Toti luptãtorii care au participat au urcat pe podium. Felicit sportivii care au dat dovadã de o mare dãruire, pãstrându-si ca întotdeauna fairplay-ul si modestia caracteristice unor adevãrati luptãtori. Multumesc celor care au fost alãturi de noi si în special pãrintilor!”, a declarat sensei Gabriel Manta, antrenorul campionilor si vicecampionilor nationali de la Miyagi Dojo Bârlad. Titlul de campion national si medalie de aur au obtinut Andrei Pavel si Toma Mârzac, cel de vicecampion national si medaliile de argint au fost atribuite lui Cristian Maftei, George Moraru, Ionut Huean si Eduard Stupu. Medaliile de bronz au fost obtinute de Rares Mârzac, Alexandru-Valentin Pletea, Ionut Turcu, Gabriel Chiriac si Elena Bianca Vasilache.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.