spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Rezultate finale la Titularizare: 14 candidati au obtinut note mai bune în urma contestatiilor. Încep sedintele de repartizare pe posturi

- Advertisement -

ÎNVÃTÃMÂNT… Ministerul Educatiei a publicat ieri, 26 iulie, rezultatele finale ale examenului de Titularizare, dupã contestatiile de la proba scrisã. Numãrul celor care au obtinut note între 7 si 9,99 a crescut de la 160 la 167, la fel si numãrul celor care au luat între 5 si 6,99 – de la 176 de note la 183 note. Astfel, 14 candidati au obtinut note mai bune în urma contestatiilor. Numãrul notelor de 10 a rãmas acelasi, atât în judet (n.r. douã medii de 10), cât si în tarã (n.r. 127). Astãzi, 27 iulie, si mâine, 28 iulie, se vor desfãsura sedintele de repartizare a candidatilor pe posturile didactice de predare vacante. În judetul Vaslui, acestea vor începe la ora 10:00 si vor avea loc la sediul Centrului Judetean de Resurse si Asistentã Educationalã Vaslui, dupã un program publicat pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui.

Primii care vor fi repartizati pe posturi sunt cei care au obtinut note peste 7 la proba scrisã. Ei vor avea întâietate la posturile titularizabile, pe perioadã nedeterminatã. „Repartizarea candidatilor pe posturi didactice/catedre se realizeazã în ordinea descrescãtoare a notelor obtinute la proba scrisã, în limita numãrului de posturi didactice/catedre din lista afisatã pentru concurs”, se aratã în anuntul Inspectoratului Scolar Judetean. În judetul Vaslui sunt 2478 posturi disponibile, însã, dintre acestea, doar 157 sunt pe perioadã nedeterminatã. Celelalte, adicã 2321 posturi, sunt pe perioadã determinatã de un an. Titularizarea este angajarea într-o scoalã, pe o perioadã nedeterminatã. Pentru a se titulariza, adicã pentru a se angaja pe o perioadã nedeterminatã, profesorii trebuie sã obtinã minimum nota 7 atât la examenul scris, cât si la inspectia la clasã în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor, adicã pentru angajarea pe perioadã determinatã, candidatii trebuie sã obtinã minimum nota 5 atât la proba scrisã, cât si la inspectie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.