Rică Răducanu, declarații după ce a scăpat de SARS-CoV-2: „Soția încă nu e foarte bine, a stat o luna in spital”

Rică Răducanu se declară fericit că a scapăt de COVID-19. El speră ca toată această pandemie să treacă mai repede pentru că vrea să își sărbătorească cei 75 de ani fără restricţii.

Rică Răducanu și soția au fost internați la Spitalul “Victor Babeș” din București în luna ianuarie, după ce ambii au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Fostul mare portar al Rapidului a avut formă ușoară a bolii, însă soția sa a fost transferată în stare gravă la ATI.

După experiența cu COVI-19, Rică Răducanu spune că „boala asta e rea si, pentru cine mai are si alte boli, e si mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat in spital, dar nu am avut mari simptome. Sper sa scăpam cat mai repede de aceasta boala. La 10 mai poate se da drumul la toate, sa aduc lăutarii, ca tot fac 75 de ani. A fost beleaua de pe lume sa stau singur acasă, când era soția in spital, m-au luat toate gândurile. Soția încă nu e foarte bine, a stat o luna in spital”, a declarat Rică Răducanu la Pro TV.

În vârsta de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa națională. Fostul internațional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid. …https://www.bzi.ro/rica-raducanu-declaratii-dupa-ce-a-scapat-de-sars-cov-2-sotia-inca-nu-e-foarte-bine-a-stat-o-luna-in-spital-4157499?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ