spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Rică Răducanu, marea legendă a fotbalului românesc, trai de la o zi la alta dintr-o pensie mizeră: „Mă dor toate oasele”

- Advertisement -

Rică Răducanu, marele portar al echipei Rapid, în vârstă de 75 de ani, trăiește de pe o zi pe alta dintr-o pensie mică, după 50 de ani de carieră.

Rică Răducanu, legendarul portar al echipei Rapid, se plânge că abia se descurcă cu pensia de 1.800 de lei, pe care o primește de la stat, după 50 de ani de carieră în fotbal.

Fostul portar a menționat că se confruntă cu probleme de sănătate, specifice oricărui sportiv de performanță la o vârstă înaintată și că nu își mai permite accesul la exerciții fizice de întreținere sau să călătorească.

”Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta.

Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă. Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic” a spus Rică Răducanu, potrivit Antena3.https://www.romaniatv.net/rica-raducanu-marea-legenda-a-fotbalului-romanesc-trai-de-la-o-zi-la-alta-dintr-o-pensie-mizera-ma-dor-toate-oasele_5745958.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.