spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală. Cine se află în spatele plângerilor

- Advertisement -

Imaginea lui Ricky Martin primește lovitură după lovitură, iar artistul are de suferit! Conform celor mai noi informații, artistul este ținta unor acuzații de agresiune sexuală!

Ricky Martin este acuzat de agresiune sexuală. Plângerea a fost depusă la finalul săptămânii trecute, la scurt timp după ce artistul și-a dat în judecată propriul nepot care a declarat public că ar fi fost abuzat sexual de către îndrăgitul artist. Ricky Martin dorește despăgubiri financiare considerabile din partea nepotului pe care îl consideră vinovat pentru lovitura de imagine gravă pe care a primit-o.

Nu se cunosc detaliile plângerii din cauza naturii lor sensibile, însă cel mai recent dosar în care apare numele lui Ricky Martin a fost confirmat, în mod oficial, de către purtătorul de cuvânt al poliției din San Juan. Se pare că tot nepotul artistului este cel care l-a dat în judecată, în încercarea de a demonstra că spusele sale sunt cât se poate de adevărate…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ricky-martin-noi-acuzatii-de-agresiune-sexuala-2204530.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.