-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Rihanna, apariție provocatoare la un restaurant din Los Angeles. «Nu o să-mi fie rușine de asta»

- Advertisement -

Rihanna nu se dezminte și atrage din nou toate privirile cu o nouă ținută mult prea incendiară pentru o femeie însărcinată.

Cea mai bogată artistă din lume chiar „strălucește luminos ca un diamant”. În așteptarea primului copil, vedeta născută în Barbados continuă să se îmbrace de parcă n-ar avea o burtică mai mult decât proeminentă.

„Când am aflat că sunt însărcinată, mi-am spus că în niciun caz nu voi merge la cumpărături pentru gravide. Îmi pare rău, dar este mult este prea distractiv să te aranjezi frumos. Nu voi lăsa acea plăcere să dispară doar pentru că trupul meu este în schimbare”, a declarat recent Rihanna pentru revista Vogue.

Cum s-a îmbrăcat Rihanna la ultima ieșire în oraș?

Deși e pe cale să aibă primul copil alături de iubitul A$AP Rocky, vedeta și-a continuat seria de ținute extravagante, de Ziua Mamei. Rihanna a ieșit la cină cu partenerul ei, într-un outfit argintiu care abia reușea să-i acopere părțile feminine. Momentul inedit s-a petrecut la un restaurant faimos din Santa Monic, Los Angeles…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rihanna-aparitie-provocatoare-la-un-restaurant-635038.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.