33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți. Artista a născut un băiețel

Așteptarea a luat sfârșit pentru Rihanna. Cântăreața originară din Barbados a adus pe lume un băiețel complet sănătos în data de 13 mai, însă informația a fost făcută publică de către publicațiile de peste Ocean abia joi, 19 mai.

Rihanna și iubitul ei, artistul A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel în data de 13 mai. Cuplul nu a dezvăluit ce nume va purta primul lor copil și a preferat să păstreze discreția.

Platforma de știri Page Six a dat vestea despre sarcina Rihannei la sfârșitul lunii ianuarie, după ce au apărut fotografii cu cântăreața, în vârstă de 34 de ani, etalându-și cu mândrie burtica de gravidă în timp ce mergea la plimbare cu Rocky, în vârstă de 33 de ani, în Harlem.

Interpreta melodiei „Diamonds” a încercat să-și ascundă sarcina cu jachete supradimensionate și haine largi, dar a început să-și etaleze cu mândrie burtica de gravidă pe măsură ce sarcina a avansat. Mai târziu, ea a recunoscut publicației Vogue că a refuzat să poarte haine de maternitate, spunând în aprilie: „Îmi pare rău. Este mult prea distractiv să porți ce haine dorești. Nu voi lăsa acea parte să dispară pentru că trupul meu se schimbă.”…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rihanna-a-nascut-636005.html

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here