22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Risc de inundații în județul Vaslui, în zona Prutului și a râului Bârlad!

- Advertisement -

AVERTIZARE… În intervalul 20.06.2021 ora 12:00 – 21.06.2021 ora 16:00 pe mai multe râuri din țară, hidrologii au emis un cod portocaliu de inundații. Județul Vaslui este vizat și ei, riscul de inundații vizând zona râului Prut și a râului Bârlad. În privința râului Prut, hidrologii avertizează că, până luni, la orele 16:00 pot apărea probleme în zona afluenţilor aferenţi sectorului aval S.H. Drânceni (judeţele: Vaslui și Galați). Specialiștii menrționează în informarea transmisă că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din județele Covasna, Bacău, Vrancea, Buzău, Galați, Tulcea și Constanța.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Primarul sa mai treacă acum în momentele astea și pe strada Grahilor trece pe acolo numai când are nevoie de voturi după ne da uitării .copiii noștri sau dus la serbarea școlară și la premiere ,căci sunt premianți cu ciobote nu i-am putut duce ca ori ce copil cu pantofiori,și rochiță la premiera din cauza globului care este acolo sa vină el în pantofi acolo acum va mulțumesc și dacă puteți ajuta copii facetio

  2. La vaslui nici apa nu vine…este deja potopul de 31 de ani.saracie si sălbăticie lucie.rapanosii de la conducere sunt de vina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.