spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Riscă arestarea pentru că a dat foc la casă, a amenințat concubina și copiii și a încălcat ordinul de protecție!

- Advertisement -

FĂRĂ MILĂ… Un individ din Bârlad, care locuiește în comuna Fruntișeni, Cristian H., a făcut, pe 11 și 12 mai, un scandal monstru în familie! Pe 11 mai, la ora 20.30, beat turtă, individul, de 38 de ani, și-a aminințat concubina și copiii acesteia că îi omoară și le dă foc. De altfel, s-a și ținit de cuvânt incendiind câteva lucruri din casă. Poliția, chemată la fața locului, a făcut cercetări și periculosul individ a primit ordin de protecție provizoriu, familia acestuia fiind securizată. Dar, pe 12 mai, bărbatul, decis să-și ducă la îndeplinire amenințările, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, deplasându-se la locuința concubinei și ulterior, la locuința unui vecin unde aceasta se refugiase. Polițiștii au intervenit iarăși și l-au reținut pentru mai multe infracțiuni.

În cursul zilei de 11 mai a.c., ora 20.39, Secția 3 Poliție Rurală Bârlad a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, în localitatea/comuna Fruntișeni, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, un bărbat de 38 de ani, Cristian H., și-ar fi amenințat fosta concubină și pe copiii acesteia și ar fi incendiat unele bunuri din gospodărie.  „Polițiștii care au intervenit în temeiul sesizării au securizat familia (persoana vătămată de 33 de ani și cei doi copii minori, de 12, respectiv 13 ani) și au dispus față de bărbat emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, interzicându-i acestuia să ia legătura cu persoana vătămată și copiii acesteia precum și interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 500 de metri.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ulterior, în ieri dimineață, acesta a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, deplasându-se la locuința persoanei vătămate și ulterior, la locuința unui vecin unde persoana vătămată se refugiase.

„Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea masurilor legale. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere (prin incendiere), violare de domiciliu și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.” a mai precizat Bogdan Gheorghiță.

Concubina, deși agresată și cu casa incendiată, nu a dorit sa depună plângere pentru nicio infracțiune. În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 38 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore. În cursul zilei deastăzi,  acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Vom reveni cu amănunte.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua doamna Mironică,
    Am citit articolele scrise de către dumneavoastră, și aș vrea să împart cu dumneavoastră un eveniment pe care să îl publicați.
    Dacă vreți să mă contactați puteți să îmi scrieți pe adresa de e-mail alexamaxinoaei2@gmail.com
    O zi bună

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.