Riscã sã rãmânã fãrã un ochi, dupã o ceartã la o piscinã din Husi!

SCANDAL Un husean de 37 de ani riscã sã îsi piardã un ochi, dupã ce, într-un scandal petrecut la o piscinã localã, cineva i-a aruncat în fatã cu un pahar de sticlã. Medicii huseni, dupã ce i-au acordat primele îngrijiri, l-au trimis de urgentã la Iasi, pentru cã rana provocatã la nivelul globului ocular necesita o interventie de specialitate, fãcutã în cel mai scurt timp. Politia a deschis o anchetã, însã încadrarea juridicã a faptei se va face si în functie de numãrul de zile de spitalizare ale victimei.

Sâmbãtã noaptea, la piscina “Lohan”, din marginea municipiului Husi, s-au încins spiritele! La o petrecere care avea loc în restaurantul din incinta bazei de agrement, câteva persoane au început un scandal, în urma cãruia unul din cei implicati s-a ales cu o ranã gravã la nivelul unuia dintre ochi. I-a fost aruncat în fatã un pahar de sticlã. S-a sunat la 112, iar victima în vârstã de 37 de ani a fost adusã la spitalul municipal “Dimitrie Castroian” din Husi, într-o stare destul de gravã. “Rana de la ochi era una gravã, care necesita interventie de specialitate urgent. E greu de spus dacã globul ocular afectat va mai putea fi refãcut. Persoana în cauzã prezenta si alte leziuni, semn cã a fost implicat într-o altercatie. La noi a fost adus în jurul ori 3,00, dimineata, iar în cel mai scurt timp a fost trimis la Iasi”, a precizat chirurgul Wassouf Emad, directorul medical al spitalului municipal Husi.

Slabe sanse ca ochiul sã mai poatã fi recuperat, spun medicii!

“Din primele cercetãri ale politistilor, rezultã cã în noaptea de 13 spre 14 iulie, în incinta unei piscine, unde existã si un restaurant cu terasã, a avut loc un scandal, în urma cãruia o persoanã de 37 de ani a fost grav rãnitã la nivelul unuia dintre ochi. A fost transportatã la spital, fiind diagnosticatã cu traumatism la nivelul globului ocular si traumatism cranio-facial. S-a stabilit cã bãrbatul de 37 de ani participa la o petrecere din incinta restaurantului, iar la un moment dat, când a iesit afarã, a avut divergente cu doi bãrbati de 24, respectiv 40 de ani. Victima a intrat înapoi în restaurant, însã cei doi au mers dupã ea, unde l-au lovit cu un pahar. A fost solicitat serviciul 112 si persoana rãnitã a fost dusã la spital, iar politistii au început cercetãrile la fata locului. Cei trei implicati în conflict se cunosteau, iar conflictul a fost unul spontan. Politistii continuã cercetãrile în acest caz, însã încadrarea juridicã se va face în functie de numãrul de zile de spitalizare”, a spus inspectorul Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt al IJP Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ