21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Riscul ca Putin să fie destituit printr-o lovitură de stat „creşte cu fiecare săptămână“ după ce armata rusă s-a împotmolit în Ucraina

Riscul ca Putin să fie destituit prin lovitură de stat de serviciul de securitate FSB „creşte în fiecare săptămână pe fondul haosului care a cuprins Kremlinul în urma războiului împotmolit din Ucraina”  susţine Vladimir Osecikin – cel care a dezvăluit abuzurile din închisorile Rusiei – şi care a vorbit cu o sursă din cadrul FSB care sugerează că furia faţă de Putin creşte.

Haosul şi nemulţumirea au pus stăpânire pe serviciile secrete din Rusia după invadarea ratată a Ucrainei, scrie Daily Mail. Scrisori scrise de un analist anonim din serviciile ruse de informaţii şi trimise lui Vladimir Osecikin, activist rus aflat în exil şi fondator al organizaţiei pentru drepturile omului Gulagu.net, au fost publicate online. Preşedintele Vladimir Putin se confruntă cu riscul unei lovituri de stat chiar din interiorul cercului său de putere, potrivit sursei din serviciile secrete ruse.

Osecikin a declarat pentru The Times că riscurile pe care şi le asumă agenţii secreţi când dau astfel de informaţii este un semn al furiei lor crescânde faţă de Putin şi al nemulţumirii faţă de efectele pe care sancţiunile le vor avea asupra agenţilor FSB, care nu vor mai putea „merge în vacanţe la vilele lor din Italia şi nu-şi vor mai putea duce copiii la Disneyland Paris”.

Citeste mai mult: adev.ro/r98nqd

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here