Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu, atac la Tzancă Uraganu: „Eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă”

Succesul lui Dani Mocanu pare să fi stârnit invidia colegului său de breaslă Tzancă Uraganu. Cel puţin asta este informaţia pe care o deţin unii dintre fanii lui Dani Mocanu.

Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu a realizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Instagram, în cadrul căreia urmăritorii i-au putut adresa orice întrebare. Una dintre întrebări a fost cea referitoare la presupusa invidie pe care Tzancă Uraganu ar manifesta-o faţă de el.

Fratele meu nu știu… eu știu atât: eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă. E normal să fie și lume care nu se mai împacă cu ideea asta. Dacă e invidios pe mine, înteleg, daca nu sa ii dea Dumnezeu sanatate”, a fost răspunsul pe care Dani Mocanu i l-a dat fanului său. …https://www.romaniatv.net/rivalitate-in-lumea-manelistilor-din-noua-generatie-dani-mocanu-atac-la-tzanca-uraganu-eu-am-rupt-romania-de-atatia-ani-de-zile-a-crescut-cu-mine-o-generatie-intreaga_5661838.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ