11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

RIVAS SI BESTIA

- Advertisement -

Fundasul spaniol a gresit la gol si a dat multe pase la adversar

DEPÃSIT Rivas o sã îl viseze mult timp de acum încolo pe Nicolitã, stelistul depãsindu-l pe spaniol ori de câte ori a avut ocazia. Lãudat de Viorel Hizo dupã primele trei etape de la reluarea campionatului, fostul cãpitan al echipei Betis Sevilla, a fost veriga slabã din apãrarea Vasluiului, fãcându-le stelistilor cadou un gol si gresind alte mingi ce i-ar fi putut costa scump pe “galben-verzi”.

Vasluiul a avut în Ghencea cu sigurantã cel mai greu meci de la reluarea campionatului, iar fundasii lui Hizo au trebuit sã le tinã piept unor adversari foarte insistenti. Bãnel Nicolitã a fãcut cel mai bun joc din ultimele sezoane si atât el, cât si Surdu, l-au hãrtuit sistematic pe Rivas, spaniolul fiind una din verigile slabe din echipa Vasluiului. Timorati si stersi din joc au fost si Campano, Genchev sau Milanov. Viorel Hizo a fost neinspirat si l-a introdus în teren, din primul minut, pe Alejandro Campano, însã mijlocasul dreapta nu s-a ridicat deloc la nivelul asteptãrilor, contributia sa la faza de constructie fiind nesemnificativã. Pe bancã a fost pãstrat Nemanja Milisavljevic, jucãtor cu tehnicã si vitezã, ce si-a pus imediat amprenta în flancul drept al “galben-verzilor” când a fost aruncat în luptã. Nici Milanov nu a fost în apele lui, Bãnel Nicolitã dându-i mari bãtãi de cap bulgarului. Fundasul stânga al Vasluiul a fost si el înlocuit pe final, dupã ce fãcuse foarte multe faulturi inutile. Urcarea lui Wesley în ofensivã a lãsat un gol în centrul liniei mediene, gol ce nu a putut fi umplut de cuplul Costin-Genchev. Cei doi nu au reusit sã creeze superioritate, în conditiile în care Ricardo a fost mânã moartã pentru Steaua.

“E un rezultat echitabil”

Egalul obtinut de FC Vaslui în Ghencea a adus bucuria în sufletul lui Hizo, cel care la finalul jocului s-a declarat fericit de evolutia jucãtorilor sãi. “Dulãul” a afirmat cã remiza obtinutã împotriva Stelei este un rezultat echitabil, chiar dacã “ros-albastrii” nu au jucat la adevãrata lor valoare. “E al patrulea joc consecutiv pe care nu îl pierd împotriva Stelei. Sunt foarte bucuros cã am avut 11 antrenori în teren, care au stiut când si cât de mult sã forteze si au obtinut un rezultat pozitiv. Este un rezultat echitabil, chiar dacã Steaua nu a jucat la valoarea ei maximã. Am dovedit cã suntem o echipã de luat în seamã”, a spus Viorel Hizo.

Multumit cu egalul

La fel ca si Hizo, finantatorul Vasluiul, Adrian Porumboiu se declarã multumit de rezultatul partidei din Ghencea si spune cã acest punct obtinut de echipa sa pe terenul Stelei va cântãri mult la finalul acestui sezon. “Una peste alta, trebuie sã fim corecti si sã recunoastem cã este un rezultat echitabil. Noi chiar am spus de la bun început cã suntem multumiti cu un egal. E un punct care va cântãri foarte mult la sfârsitul campionatului” a spus Porumboiu. Finantatorul echipei a mai spus cã arbitrajul a fost unul corect cu exceptia fazei din prima reprizã atunci când Brandan merita cartonas rosu dupã ce la cãlcat pe Campano. “N-au fost probleme de arbitraj, poate un “rosu” pe care îl merita Brandan la o fazã în prima reprizã”, a declarat Adrian Porumboiu.

Papp suspendat cu Urziceni

Fundasul Vasluiului, Paul Papp a fost avertizat în minutul 29 de partidei de centralul Istvan Kovacs si va rata meciul de pe teren propriu cu Unirea Urziceni. Apãrãtorul a acumulat nu mai putin de sapte avertismente de la începutul campionatului. Faza la care arbitrul a sanctionat fault în atac, si urma cãreia i-a arãtat galben lui Papp, este una destul de controversatã, din reluãri neputându-se observa contactul dintre fotbalistul Vasluiului si Gardos. Mai mult decât atât, balonul fusese deviat spre Wesley rãmas singur cu Tãtãrusanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.