spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Roată panoramică pe malul Dunării, la Galați. Va fi montată lângă o construcţie unică în România

- Advertisement -

O roată panoramică, de 36 de metri, va fi amplasată în parcul de la Turnul de Televiziune din Galați, construcţie-unicat în România. Turnul TV se află pe malul Dunării şi poate fi observat din patru regiuni istorice: Moldova, Dobrogea, Muntenia, iar în ziele când este senin chiar şi din Basarabia.

Primăria Galați a anunțat luni, 8 aprilie 2024, că Parcul de la Turnul de Televizune, aflat pe malul Dunării, a intrat în modernizare, după ce s-a realizat predarea amplasamentului. În acest sens, a început deja organizarea de șantier. Elementul-cheie va fi o roată panoramică spectaculoasă, de 36 de metri înălțime.

„Acest loc îndrăgit de gălățeni, din imediata apropiere a Turnului TV, un reper pentru orașul nostru, va deveni unul modern și atractiv. Iar piesa de rezistență va fi o impresionantă roată panoramică. Având Dunărea aproape, priveliștea oferită va fi foarte spectaculoasă. Spunem așadar start lucrărilor pentru acest nou obiectiv”, susține Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/roata-panoramica-pe-malul-dunarii-la-galati-va-2353058.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.