0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Robin Gibb, membrul trupei Bee Gees, a murit la vârsta de 62 de ani

- Advertisement -

Robin Gibb, solistul grupului britanic emblematic Bee Gees, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului, a anunţat familia acestuia, informează Mediafax.

Barry, Maurice şi Robin Gibb au atins culmi în lumea muzicii pop din anii ’70 cu titluri ca „How Deep Is Your Love”, „Stayin’ Alive”, şi „Night Fever”.

Grupul a făcut vânzări-record, de peste 200 de milioane de discuri.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de câteva zile în comă, în aprilie, într-un spital din Londra, după ce a contractat o pneumonie. El a fost operat la nivelul intestinului la sfârşitul lunii martie.

Acesta fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte „fantastic”.

Fostul cântăreţ, care era vegetarian şi nu consuma alcool sau alte substanţe nocive, suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

48 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.