19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Rocadã la Biroul Electoral Judetean

- Advertisement -

Tribunalul Vaslui a desemnat, prin tragere la sorti, în sedintã publicã, conducerea Biroului Electoral Judetean (BEJ) pentru alegerile prezidentiale ale cãror prim tur va avea loc pe 2 noiembrie. Astfel, judecãtorul Elena Simionescu va fi presedintele BEJ, Diana Elena Sîrghi, presedintele Tribunalului Vaslui, loctiitor, iar judecãtorul Daniela Mihaela Manole – membru.

La alegerile europarlamentare din mai 2014, presedintele BEJ a fost Diana Elena Sîrghi, loctiitor – Daniela Mihaela Manole, iar membru, Elena Simionescu.

La nivelul Prefecturii Vaslui a fost constituitã Comisia tehnicã judeteanã, cu atributii în coordonarea si urmãrirea îndeplinirii sarcinilor ce revin autoritãtilor administratiei publice locale si serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale, prevãzute de legislatia în vigoare, care va fi condusã de prefectul si subprefectul judetului Vaslui. A fost înfiintat Grupul tehnic de lucru, cu atributii în urmãrirea si solutionarea operativã a problemelor curente legate de organizarea alegerilor.

Din cele douã structuri fac parte reprezentanti ai Consiliului Judetean Vaslui, Autoritãtii Electorale Permanente, Inspectoratului Judetean de Politie, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã, Inspectoratul Scolar Judetean, Directiei Judetene de Statisticã, Biroului Judetean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenta Persoanelor. (Andrei POPESCU)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.