spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Român bătut până la inconștiență și dezbrăcat de haine de rude. Motivul gestului nebunesc

- Advertisement -

Doi bărbați și o femeie au fost condamnați la închisoare pentru că și-au sechestrat ore bune o rudă care venise în vizită la ei. Ei au snopit-o în bătaie, au dezbrăcat-o de haine și au împiedicat-o să plece din casă. Vecinii au fost îngroziți de țipetele care se auzeau din locuință.

Judecătoria Brăila i-a condamnat în 17 august pe doi bărbați și o femeie, din comuna Movila Miresii, Brăila, la 3 ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, 4 ani şi 10 luni și respectiv 5 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunile de violență în familie și de lipsire de libertate în mod ilegal. Fiecare a fost obligat să îi plătească victimei agresiunii câte 1.000 de lei ca daune morale. Decizia instanței nu este definitivă.

Fapta care a șocat comunitatea locală din care cei trei fac parte a avut loc pe 17 august 2016. Cei trei protagoniști condamnați sunt Paraschiva Cot, Florin Cot și Franț Tinca. Anchetatorii au stabilit că victima, un bărbat din Movila Miresii, a mers la casa vărului său pentru a organiza petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Când a ajuns, gazda era în stare avansată de ebrietate, iar după un timp au ajuns acolo și mătușa sa, și concubinul ei. La scurt timp, cei trei – vărul, mătușa, concubinul – şi-au făcut semne discrete, apoi au început să-l lovească pe musafir fără motiv cu pumnii, picioarele şi cu vătraiul de la sobă…https://adevarul.ro/stiri-locale/braila/roman-batut-pana-la-inconstienta-si-dezbracat-de-2201132.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.