8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Român de 39 de ani, dispărut de zile bune în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul! „Ar fi făcut o oprire pe drum. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo”

- Advertisement -

Constantin Ignat (zis Ciripelu) a plecat din Italia spre Târgu Neamț cu un autocar și a fost văzut pentru ultima dată la granița Italiei cu Slovenia, în urmă cu câteva zile.

Un bărbat de 39 de ani, din Târgu Neamț, este dat dispărut de familie de câteva zile. El a plecat din Italia cu autocarul, dar nu a mai ajuns acasă, fiind văzut ultima dată granița Italiei cu Slovenia.

„Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru Ziar Târgu Neamț.

Semnalmentele bărbatului dispărut: Înălțime 1,65 cm, ochi albaștri, păr blond tuns scurt…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/roman-de-39-de-ani-disparut-de-zile-bune-in-timp-2237928.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.