Român găsit într-o baltă de sânge în fața casei. Soția, fiica și fiul lui, arestați în Belgia și eliberați după o zi

Au fost momente dramatice duminică seară într-un cartier din orașul belgian Roeselare, când mai mulți vecini au găsit un român într-o baltă de sânge, chiar în fața casei sale, scrie Nieuws Blad.

În vârstă de 54 de ani, bărbatul a fost grav rănit prin înjunghiere și a fost în pericol de moarte. Era întins în fața ușii, în exterior, cu mai multe plăgi înjunghiate pe corp și cu mult sânge pe el și pe jos. Soția și cei doi copii ai lor au fost arestați în aceeași seară. „L-am văzut pe bărbatul care stătea în fața casei sale și de fapt am crezut că are un accident vascular cerebral. Am chemat rapid o ambulanță”, a declarat o vecină. Polițiștii erau și ei în drum spre Groene-Herdersgoed, strada unde locuia familia de români. Cu puțin timp înainte, în casă cineva fusese înjunghiat. Mama era rănită, dar mai ales tatăl era într-o stare foarte rea. În timp ce el sângera abundent la ușa din față, fiul condusese mașina familiei la spital, împreună cu mama sa. Când rănile femeii au fost văzute de medici, polițiștii au fost informați că s-ar fi putut întâmpla ceva rău. O patrulă a ajuns la fața locului. Strada a fost imediat închisă pentru tot traficul, astfel încât poliția, parchetul și oamenii de la laboratorul criminalistic să poată investiga exact ce s-a întâmplat. Familia locuia într-o casă bine întreținută, avea o mașină frumoasă și îi saluta pe vecini într-o manieră prietenoasă. Românii nu erau prea cunoscuți în zonă, dar vecinii nu au simțit că există probleme. Tatăl era adesea plecat de la serviciu câteva zile, mama lucra în apropiere. Împreună au doi copii: o fiică și un fiu.
Citeşte întreaga ştire: Român găsit într-o baltă de sânge în fața casei. Soția, fiica și fiul lui, arestați în Belgia și eliberați după o zi

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ