Român jefuit, răpit şi torturat de Îngerul Dulce. Totul a început cu un flirt pe o reţea de întâlniri amoroase

Un şofer român a scăpat ca prin urechile acului după întâlnirea avută în Spania cu „Îngerul dulce”, o infractoare periculoasă care ademenea bărbaţi, iar ulterior îi jefuia. Femeia nu e ezitat nici să ucidă, atunci când a simţit nevoia să o facă.

Românul a crezut că a dat lovitura când cunoscut-o pe o reţea de dating pe venezueleanca Hedangelin Candy Arrieta, dar s-a înşelat amarnic.   Potrivit Diario del Mallorca, tânara sud-americană îşi căuta victimele pe site-ul de dating Badoo. Aici, ea le trimitea fotografii explicite şi mesaje prin care îşi manifesta interesul pentru a-i cunoaşte, atrăgându-i astfel în capcană.  Mai târziu, Hendangelin Candy Arrieta, cunoscută sub numele de „Îngerul Dulce”, i-a răpit şi i-a bătut cu bestialitate, pentru a-i jefui, cu ajutorul iubitului ei, Mohamed Achraf. O a treia victimă a fost ucisă brutal.    Românul a fost primul care a căzut pradă farmecelor sale, în iunie anul trecut. El s-a dus încântat la întâlnire, fără să bănuiască măcar ce îl aştepta. În realitate, în loc să petreacă o noapte de neuitat, a avut parte de cel mai negru coşmar al vieţii. „Îngerul dulce” s-a transformat rapid într-un adevărat diavol. Ajutată de iubitul ei şi de încă un prieten, femeia i-a aplicat electroşocuri, apoi l-a imobilizat, l-a legat şi l-a răpit. După ce l-au bătut crunt şi i-au furat maşina, telefonul mobil şi 55 de euro, toţi trei s-au făcut nevăzuţi.

A îngropat de viu un bărbat   Jefuit şi bătut cu bestialitate, şoferul român se poate considera totuşi norocos. În ziua următoare, femeia a aruncat o nouă momeală pe Badoo, iar de această dată a reuşit să păcălească un om de afaceri în vârstă de 58 de ani, din Tudela.    Bărbatul s-a deplasat cu trenul la Pedrola pentru a o întâlni. Doar că, odată ajuns la locul întâlnirii, a fost atacat de tânără şi de iubitul ei, chiar lângă gară. Cei doi l-au lovit în cap cu o cheie, i-au fracturat tibia, l-au legat, l-au băgat în portbagajul unei maşini şi i-au luat cardul de credit, ameninţându-l cu un pistol. După acest atac, „Îngerul Dulce” şi partenerul ei s-au ales cu o pradă de 650 de euro în numerar, un ceas şi un telefon mobil. Şi nu s-au oprit aici.

Următoarea victimă nu a supravieţuit întâlnirii cu letala sud-americană. Omul de afaceri José Antonio Delgado, în vârstă de 50 de ani, a fost ademenit de „Îngerul dulce” şi atacat cu ferocitate de femeie şi de partenerul ei. După ce l-au bătut cu sălbăticie, au decis să-l îngroape în timp ce încă agoniza. Toate acestea pentru a-i fura 1.500 de euro şi un Mercedes de ultimă generaţie pe care ulterior l-au vândut cu 10.000 de euro.

Citeste mai mult: adev.ro/qkbxb2
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ