spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Român judecat în SUA pentru violarea domiciliului unei milionare riscă până la 50 de ani de închisoare

- Advertisement -

Românul Emanuel Nicolescu, stabilit în SUA şi judecat într-un caz de violare de domiciliu cu sechestrare de persoane, a fost găsit vinovat, joi, de un tribunal federal, urmând să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 50 de ani de închisoare.

Procesul a durat o săptămână, iar juriul a dat verdictul joi, după cinci ore de deliberări. Nicolescu, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit vinovat de tentativă de jaf, extorcare şi furt calificat. Sentinţa urmează să fie pronunţată la 14 iunie.

În ultima zi a procesului, victima ultrajului, milionara Anne Bass, în vârstă de 70 de ani, a depus mărturie la tribunalul din New Haven, Connecticut, în timp ce acuzatul a refuzat să vorbească.

Potrivit mărturiilor victimei, la 15 aprilie 2007 trei bărbaţi mascaţi cu cagule au pătruns în reşedinţa sa din South Kent, Connecticut, au legat-o pe ea şi pe partenerul său, pictorul Julian Lethbridge şi le-au cerut 8,5 milioane de dolari. Răspunzând că nu are bani în casă, atacatorii i-au legat pe cei doi şi le-au injectat o substanţă despre care au spus că este letală, iar dacă nu le spun unde sunt banii îi vor lăsa să moară. „Am fost sigură că voi muri şi mă gândeam la copiii mei”, a declarat milionara în faţa juraţilor.

www.mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.