0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

Român ucis de vecina nemțoaică, într-un cartier de lux din Munchen. Scenele terifiante la care au asistat trecătorii

- Advertisement -

Un român de 45 de ani a fost înjunghiat mortal de vecina nemțoaică, în vârstă de 27 de ani, într-o clădire de locuințe din centrul orașului Munchen.

Trecătorii de pe Sendlinger Strasse au asistat la scene de groază joi după amiază. Femeia a ieșit în fugă dintr-o clădire de locuințe, plină de sânge și cu un cuțit în mână. Era atât de murdară de sânge încât a lăsat urme pe asfalt, potrivit Bild.

Au fost alertate forțele de ordine, mai multe echipaje au ajuns în scurt timp la fața locului, iar perimetrul a fost izolat. Femeia le-a spus polițiștilor că a fost atacată de un vecin, însă a reușit să-i ia cuțitul din mână și s-a apărat de el înjunghiindu-l.

Pe casa scării a fost descoperit românul de 45 de ani, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni înjunghiate în abdomen. Bărbatul era încă în viață, a fost dus la spital și operat de urgență, însă a murit câteva ore mai târziu…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/roman-ucis-de-vecina-nemtoaica-intr-un-cartier-de-lux-din-munchen-scenele-terifiante-la-care-au-asistat-trecatorii-1915295

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.