14.8 C
Vaslui
26-sept.-2021

România înseamnă Dracula pentru ei: Ce a difuzat un post din Coreea de Sud, când au apărut tricolorii, la Tokyo

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a fost tratată într-un mod extrem de ciudat de un canal asiatic. Iar valul de reacţii acide a fost atât de mare, încât şefii postului respectiv au fost nevoiţi să-şi ceară scuze! Evenimentul a fost transmis peste tot în lume, putând fi urmărit, în România, pe TVR 1 şi la Eurosport.

Potrivit Spotmedia, o abordare ciudată în acoperirea festivităţii a avut-o postul sud-coreean de televiziune, Munhwa Broadcasting Corporation (MBC). Potrivit sursei citate, canalul sud-coreean a asociat parte dintre delegaţii cu imagini deranjante.

De pildă, când au ieşit italienii, pe ecran a apărut o pizza gigantică. La defilarea norvegienilor, telespectatorii au văzut un somon uriaş. Iar la apariţia ucrainenilor pe ecran a fost afişată o imagine cu… reactorul de la Cernobîl!

În fine, nici România n-a scăpat de o prezentare „specială“. Când delegaţia tricoloră şi-a făcut apariţia pe stadion, pe ecran a fost pusă o imagine cu Dracula, după cum se poate vedea mai jos:

Reacţiile oamenilor după această abordare a sud-coreenilor au fost atât de vehemente, încât şefii MBC şi-au cerut scuze printr-un comunicat: „Imagini şi capturi nepotrivitre au fost difuzate. Ne cerem scuze acelor state, inclusiv Ucrainei, dar şi telespectatorilor noştri“.

Citeste mai mult: adev.ro/qwr74f

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here