0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

România va avea un stadion de 5 stele pe banii ungurilor

- Advertisement -

Arenele din Bucureşti construite pentru EURO 2020 vor avea un rival pe măsură în Liga 1. Arena pe care va juca Sepsi, una dintre puţinele ridicate cu bani privaţi, va fi gata până la vară şi se anunţă una foarte cochetă.

O parte importantă din costul de circa 15 milioane de euro al arenei este suportat din ajutorul oferit de Guvernul Ungariei.

Lucrările sunt în toi, chiar dacă la Sfântu Gheorghe sunt zile cu ger năpraznic. Constructorul a reuşit să închidă multe dintre spaţii, astfel că se va putea continua lucrul la interior până când vremea va redeveni bună.

Stadionul lui Sepsi va avea 8.400 de locuri şi un gazon performant

Cei de la Sepsi dau o mare atenţie gazonului din cauza problemelor mari cu care se confruntă toate arenele noi din România sau cele la care a fost înlocuit gazonul. Preşedintele Cornel Şfaiţer a explicat pentru Digi Sport cum merg lucrările la arenă.

Galerie Foto

Foarte importantă este partea gazonului, la care trebuie să fim foarte atenţi pentru că aţi văzut ce se întâmplă pe gazoanele de la noi. Tocmai de aceea clubul a ales alături de constructor o variantă de drenaj foarte modernă şi eficientă, iar gazonul, unul hibrid, va fi de ultimă generaţie.

Probabil că lucrările s-ar putea termina şi un pic mai repede, dar nu vrem să forţăm lucurile, aşa că noi ne-am propus să fie gata pe 31 mai 2021„, a precizat, pentru Digi Sport Cornel, Şfaiţer, preşedintele celor de la Sepsi.

Detaliile stadionului pe care va juca Sepsi OSK

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.