spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

România va participa la Eurovision 2023. TVR dorește să soluționeze litigiul cu EBU

- Advertisement -

Țara noastră va concura la cea de-a 67-a ediție a Eurovision Song Contest, în pofida scandalului legat de votul de la concursul din acest an.

Consiliul de Administraţie a aprobat cu unanimitate de voturi participarea României la cea de-a 67-a ediţie a Eurovision Song Contest, care se va desfășura în luna mai în Marea Britanie, potrivit unui comunicat al instituției.

„Conform invitaţiei primite de SRTv de la EBU televiziunile trebuie să-şi anunţe intenţia de participare până la data de 15 sepetmbrie, cu posibilitatea retragerii fără consecinţe financiare până la 11 octombrie. Potrivit calendarului stabilit de organizator, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată până la finalul anului”, conform unui comunicat emis după şedinţa CA, potrivit Știrilor TVR.

Totodată, Preşedintele-Director General, Dan Cristian Turturică, a solicitat membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al SRTv un mandat în vederea contactării unor firme de avocatură din Elveţia pentru evaluarea şanselor SRTv într-un litigiu cu EBU/ European Broadcasting Union – organizatorul concursului Eurovision Song Contest  (ESC)…https://adevarul.ro/showbiz/muzica/romania-va-participa-la-eurovision-2023-tvr-2200935.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.