spot_imgspot_img
28.9 C
Vaslui
26-sept.-2023

Românii, campioni la distrus mașini închiriate: „Nu contează că e în lac sau că e jumătate daună totală: Așa am găsit-o în parcare”

- Advertisement -

Românii au grijă doar de mașinile personale. Dovadă că pe cele închiriate ajung de multe ori să le distrugă. Mașinile sunt înapoiate pline de gunoi, ori cu tapițeriile tăiate. Asta dacă nu le abandonează, spun reprezentanții firmelor care închiriază vehicule.

Cei care închiriază mașini spun că felul în care se comportă românii este unic în Europa. Emil Voica – broker de închirieri auto: Dacă ne uităm la statistici, în principiu suntem de 6 ori mai predispuși să returnăm o mașină cu daune. Sunt mașini care cad în gropi, sunt mașini care cad în fundații de centrale eoliene, sunt oameni care își duc mașina în curte și uită că au săpat o temelie pentru casă, și găsesc mașina căzută în temelie, sunt oameni cărora le cade fânarul pe mașină. Orice pățește mașina, nu contează că e într-un lac, nu contează că e jumate daună totală `așa am găsit-o în parcare`. Nimeni nu își recunoaște vina! De multe ori, spun cei care închiriază mașini, nici asigurările nu îi feresc de cheltuielile uriașe.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/romanii-campioni-la-distrus-masini-inchiriate-nu-conteaza-ca-e-in-lac-sau-ca-e-jumatate-dauna-totala-asa-am-gasit-o-in-parcare-2344207

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.