Romanii si italienii din Marea Britanie, alungati dupa Brexit. “E timpul sa va carati acolo de unde ati venit”

Romanii si italienii sunt printre tintele britanicilor radicali care nu mai vor straini in tara lor dupa Brexit. Mai multi romani au primit scrisori de amenintare in care li se cere sa plece acasa.

Nicoletta Peddis, o italianca din York, a publicat pe Twitter continutul unei scrisori de amenintare din partea vecinilor xenofobi si spune ca astfel de scrisori au primit si romanii care au locuit in zona si au ales sa paraseasca orasul.

“Am castigat Brexit”, isi incepe autorul scrisorii randurile, dupa care trece abrupt la subiect: “E timpul sa va carati de unde ati venit. Nu avem nevoie de straini care sa ne ocupe locurile de munca”.

Italianca a postat o poza a scrisorii pe Twitter, iar ulterior aceasta a fost distribuita de sute de oameni. “N-am fost sigura daca vreau sa o impartasesc, insa m-am gandit de cate ori in ultimii cinci ani am fost victima unor remarci xenofobe si nu am impartasit-o pentru ca a fost prea dureros pentru a fi transformata in cuvinte”. …https://ziare.com/stiri/eveniment/romanii-marea-britanie-alungati-brexit-1686074
2 COMENTARII

  1. Asa da. Va fi ca la o firma care inchiriaza echipamente si care are mai multe decat spatiu. Fiecare la casa lui si sa faca ce a facut afara :))

LĂSAȚI UN MESAJ