spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Românul erou care s-a aruncat în fața mașinii pentru a salva o fetiță, declarații după incident: „De o sută de ori aș mai face-o”

- Advertisement -

Un șofer român de TIR a reușit să salveze de la moarte fetița unei familii din Vrancea stabilite în Piacenza-Italia. Adrian Rusu, bărbatul care și-a riscat viața ca să evite o tragedie a povestit, pentru PRO TV, întreaga scenă.

Fetița fost, miercuri, la un pas de moarte după ce a ieșit din barul părinților și a ajuns pe carosabil, unde puțin a lipsit ca o mașină plecată în trombă să o spulbere. Prezența de spirit și curajul șoferului de TIR Adrian Rusu au făcut ca micuța să fie vie și astăzi. Copila s-a ales doar cu câteva mici zgârieturi și o sperietură zdravănă.

„Nu mai era fetița. Întorcându-mă cu spatele, ușa era larg deschisă la bar. Tindea să meargă către mijlocul drumului, deci pericolul creștea la fiecare centimetru de asfalt pe care îl trecea copilul”, a declarat salvatorul pentru Pro TV.

În același timp, el a auzit zgomotul puternic făcut de o mașină, care venea cu mare viteză. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a sărit să o salveze…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/romanul-erou-care-s-a-aruncat-in-fata-masinii-2249186.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.