23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Rose Marie Lanciu a uimit juriul cu interpretarea unei piese de Nicolo Paganini! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

FELICITÃRI … Rose Marie Lanciu, bârlãdeanca talentatã care în urmã cu 7 ani a câstigat cel mai popular concurs televizat dedicat copiilor, Next Star, a revenit în fortã în atentia telespectatorilor, la o altã competitie, la fel de urmãritã, dar mult mai importantã, „Românii au talent”, de la Pro TV. S-a prezentat în fata celor patru jurati cu o piesã uimitoare, „Io ti penso amore” (Mã gândesc la tine iubitule), de Nicolo Paganini. Este o piesã clasicã, foarte grea, scrisã de marele Paganini, zis si „Violonistul Diavolului”, pentru iubita sa. Este singura piesã scrisã pentru voce de Nicolo Paganini, iar prestatia bârlãdencei noastre a lãsat juriul uimit încã de la primele note! La final, Rose Marie Lanciu a primit patru de „Da” cu care merge mai departe în etapa a doua de preselectii pentru a ajunge în semifinale. „Mã pregãtesc în continuare, dar nu o sã vã dezvãlui prea multe despre asta. Dupã prestatia de asearã am primit sute de mesaje frumoase de la oameni si asta mã motiveazã cel mai mult! Mã înclin în fatã voastrã!”, a spus, pentru ziarul Vremea NOUÃ, Rose Marie Lanciu.

În cei 7 ani care s-au scurs de la succesul care a fãcut-o cunoscutã în întreaga tarã, Rose Marie, ajunsã la 19 ani, s-a ocupat de scoalã, a terminat liceul, iar acum urmeazã Scoala Popularã de Artã „Titel Popovici” din Iasi. Rose Marie  este din Bârlad si a început sã cânte de la 12 ani. Dupã cum ne-a spus tatãl sãu, Cristi Lanciu, fata a fost descoperitã de profesorul care detine Scoala de canto „Soul Music Art”, Dragos Gheorghiu, din Bârlad. „Când a descoperit-o Dragos Gheorghiu, fata fãcea sport, karate, nu era cu cântatul. Profesoara de muzicã i-a zis lui Dragos cã are un copil cu voce bunã, iar Rose Marie de atunci a cântat! A câstigat toate concursurile pe unde a mers. A luat timp de un an lectii de canto. A renuntat la lectii si a început sã studieze acasã. Si-a luat un microfon si a început sã repete singurã.”, ne-a spus Cristi Lanciu, mândru foc de fata lui. Tatãl îi cautã melodii si tot el a îndrumat-o cãtre operã. El se ocupã de tot ce e legat de muzicã, el o duce la concursuri, el îi cautã melodii, el o ajutã si cu rochiile. De remarcat cã Rose Marie Lanciu cântã doar live!

„Io ti penso amore”, unica piesã pentru voce scrisã de marele Paganini!

Când a pãsit pe scena „Românii auTalent” Rose Marie Lanciu, nimic nu anunta ce urma! O tânãrã îmbrãcatã în negru si destul de timidã, a lãsat juriul interzis, mai ales prin complexitatea cântecului, scris de Nicolo Paganini, cel mai mare violonist al lumii, supranumit „Violonistul Diavolului”. De altfel, Rose Marie ne-a mãrturisit cã a iubit piesa aceasta, imediat cum a vizionat filmul recomandat de tatãl sãu, „Violonistul Diavolului”, care a scos în evidentã viata marelului Nicolo Paganini. „Mi-am dorit sã o învãt, am muncit enorm si sunt mândrã cã am avut o interpretare bunã”, a spus Rose Marie Lanciu. Acum ea pregãteste câteva piese deosebite, asteptând înfriguratã si emotionatã sã fie chematã pentru a cânta în semifinale.

„Îmi doresc sã ajung la inimile oamenilor si sã îi bucur prin asta”

ENTUZIASM…„Experienta de la <<Românii au Talent>> a fost una extrem de frumoasã. În primul rând pentru cã am putut cânta atât în fata a juriului cât si în fata oamenilor de acasã. Am putut sã mã exprim prin cântec, sã fiu bucuroasã pentru cã mã ascultã o tarã întreagã si nu numai. În al doilea rând, pentru cã am cunoscut oameni atât de implicati, buni, frumosi  si muncitori. E foarte important sã ai pe cineva în jurul tãu care te ajutã sã îti îndeplinesti un vis, iar visul meu a fost sã pãsesc pe scena <<Românii au Talent>>. Orele de muncã petrecute în spate nici nu mai conteazã când faci ce îti place si pentru asta vreau sã multumesc echipei de la <<Românii au talent>>! E unic tot ce se întâmplã acolo! Îmi doresc sã ajung la inimile oamenilor si sã îi bucur prin asta. Simt cã, mai ales în aceastã perioada, avem nevoie de oameni buni si de momente frumoase în mintea noastrã. Mã pregãtesc în continuare, dar nu o sã vã dezvãlui prea multe despre asta. Dupã prestatia de asearã am primit sute de mesaje frumoase de la oameni si asta mã motiveazã cel mai mult! Mã înclin în fata voastrã!”, a declarat în exclusivitate pentru Vremea NOUÃ, Rose Marie Lanciu. Cu sigurantã vom auzi cât de curând de aceastã bârlãdeancã, Rose Marie Lanciu!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.