10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Rotary Club Bârlad, la 20 de ani (FOTO)

- Advertisement -
MANIFESTARE… La eveniment au participat 80 de invitați, iar în afară de membrii clubului, au fost prezenți reprezentanți ai altor cluburi din Ucraina, Republica Moldova și România.

DUPĂ 20 DE ANI… Clubul bârlădean a aniversat împlinirea a 20 de ani de la cartare, pe 25 iunie. Rotary Club Bârlad, care în prezent numără 22 membri, face parte din districtul rotarian D 2241, România și Republica Moldova. La eveniment au participat 80 de invitațI, iar în afară de membrii clubului, reprezentanți ai altor cluburi din Ucraina, Republica Moldova și România.

Au ținut scurte dar consistente discursuri Florin Mindirigiu – guvernator ales al districtului -, Martha Mocanu – fost guvernator -, Valentin Iosub – președintele clubului bârlădean, Anca Colibaba – fost președinte la Rotary Curtea Domnească Iași, Vasile Popa – fost președinte Rotary Club Vaslui, alți președinți ai cluburilor din țară și străinătate. Comisia care s-a ocupat de pregătirea evenimentului aniversar a prezentat un scurt film (care poate fi vizionat la adresa – http://rotarybarlad.ro/proiecte.html – cuprinzând cele mai importante realizări ale fiecăruia din cei 20 de ani de activitate. Diplome de excelență au fost oferite atât reprezentanților cluburilor participante, cât și fiecăruia dintre actualii rotarieni bârlădeni. Ambientul sonor din sala restaurantului Antique a fost asigurat de formația Berti Barbera și Nicu Patoi.

Rotary este despre a identifica nevoia aproapelui, despre a-i putea oferi ajutorul necesar.

“E ceea ce facem de 20 de ani. Pe 25 iunie a.c., ne-am amintit de tot ceea ce am realizat cu dăruire în acești ani. Am oferit în nenumărate rânduri aparatură și echipament medical Spitalului Elena Beldiman, am distribuit împreună cu prietenii americani scaune cu rotile persoanelor cu dizabilități, am sprijinit greu încercatul popor ucrainean, am dotat Centrul de transfuzie sangvină, am premiat în fiecare an tinerii merituoși din Bârlad, le-am organizat tabere de instruire RYLA, le-am asigurat accesul către lumea întreagă prin programul YEP. Cu dăruire, muncă și tenacitate am încercat să aducem binele în comunitatea noastră. <<Service above self>> ne-a devenit un mod de viață, iar cei douzeci de ani petrecuți împreună au devenit temelia pentru anii ce vin. Rotary este despre prietenie. E cea care ne-a legat de-a lungul anilor, ne-a inspirat și ne-a motivat să continuăm. Le mulțumim prietenilor dragi care ne-au fost alături într-un moment atât de special!”, a scris pe pagina de pe un grup de socializare a Rotary Bârlad, președintele acestui club, anul 2021-2022, Valentin Iosub.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Rotary – pentru inculti , este o organizatie caritabila, non-profit care se implica in viata comunitatii , ajutand-o ! Si asta a facut si organizatia Rotary – Barlad , facand investitii la Spitalul Elena Beldiman, premiind excelenta in diverse domenii .. etc ! Felicitari organizatiei Rotary – Barlad

  „Rotary International este o organizație de caritate cu 1,2 milioane de membri constituiți în peste 35.000 cluburi în aproape toate țările din lume. Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile și etniile, și nu sunt afiliate cu nicio organizație politică sau religioasă./ Wikipedia „

  • Interesant cum „filantropii” lumii , de la ultimu sobolan imbogatit in Romanica pana la Kill Gates sunt implicati cu disperare in injectarea populatiilor cu substante toxice , menite sa sterilizeze si ucida.

   Spitalul Elena Beldiman zici ? Ala e spital guvid , centru de exterminare unde sunt omorati oameni intentionat cu un tratament care ucide (remdesevir , oxigen industrial la presiune inalta , etc) pentru o boala inventata de stapanii lumii – finanta mondiala , masoneria satanista kosher…
   Au ajutat un centru de exterminare sa se doteze mai bine … asa da „filantropie” … cultule in gura si ‘telectualule !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.