0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Rovinieta include si taxa de inhumare a vietuitoarelor lovite de automobile

- Advertisement -

De aproximativ 2 luni de zile fac naveta intensiv intre orasele Piatra Neamt si Roman . Trecand peste capcanele rutiere , asfaltul gaurit si circulatia haotica , in urma cu aproximativ o luna de zile am observat un caine mort pe mijlocul soselei. Astfel de peisaje fiind zilnice la noi am considerat ca face parte din normalitate si mi-am vazut de drumul meu .

A doua zi am observat cadavrul in acelasi loc dar putin mai dezorganizat din cauza unor masini mai mari , presupun. A treia zi la fel si tot asa am asistat zilnic la aplatizarea animalului pana ce acesta dupa indelungi presiuni exercitate de trafic a devenit corp comun cu asfaltul , intrand efectiv cu tot sistemul osos in covorul asfaltic . Acum dupa 30-40 de zile de stat la presat, nici nu realizezi ca acolo a fost un animal mort ci doar te miri cum de este posibil ca in mijlocul soselei asfaltul sa fie paros .

Imaginea este terifianta si cu siguranta unica in lume, la fel cum este probabil si lipsa totala de interes a administratorului acestui drum care pe principiul ierbarului face colectii de animale in covorul asfaltic.

Vazand astfel de metamorfoze prin care drumul capata un procent de continut genetic stau si ma intreb la ce mai platim noi rovinieta ? Sau aceste scene fac parte dintr-un plan revolutionar de umplere a gaurilor din carosabil cu material organic .

www.ziarpiatraneamt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.