32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Roxette lansează şcoala de seducţie după 10 ani de vacanţă

După 25 de ani de succes internaţional, Roxette revine în industria muzicală cu un nou album, „Charm School”.

Marie și Per revin în industria muzicală cu un album nou și un turneu mondial de promovare

După o perioadă de confuzie şi o pauză de un deceniu, suedezii de la Roxette se pregătesc să lanseze, pe 11 februarie 2011, „Charm School”, un album nou-nouţ, care va include „cele mai bune momente ale trupei” – le promite fanilor săi Per Gessle, solistul formaţiei.

„She’s Got Nothing On (But The Radio)” este primul single de pe noul album şi urmează a fi lansat oficial anul viitor, pe 10 februarie, cu numai o zi înaintea lansării albumului.

Noul material discografic este cel de-al optulea de studio din cariera trupei şi va fi promovat printr-un turneu mondial, pe care celebrul duo suedez îl va demara anul viitor.

Cele 12 piese de pe album alternează între ritmuri energizante de pop autentic şi balade, în stilul cunoscut al trupei, împrospătat cu un sound elaborat şi extrem de captivant.

Ideea unui album a apărut în timpul primelor concerte susţinute de Roxette în mini turneul european „Night of The Proms” (2009), de altfel fiind şi primul show după cei aproape 10 ani de pauză.

Roxette şi-a întrerupt activitatea muzicală după ce solista Marie Fredriksson a fost diag nosticată cu o tumoare pe creier şi a urmat un lung tratament. Trupa nu s-a mai întors pe scenă până în 2009.

Vocea feminină a formaţiei este, însă, principalul motiv pentru care Per a început iar să compună: „Pentru mine, punctul de plecare a fost întotdeauna acela de a scrie piese pentru vocea lui Marie. Are abilitatea de a te face să crezi în fiecare cuvânt pe care îl spune, aduce poveştile la viaţă”, spune Per.

Numărătoarea inversă

Atât criticii, cât şi fanii aş teap tă lansarea noului album, însă rămâne de văzut dacă trupa, care a făcut senzaţie pe plan in terna ţional în anii ’80 cu hituri precum „It Must Have Been Love” sau „The Look”, a fost afectată de trecerea timpului.

Deşi părerile criticilor sunt împărţite, de la cei care ar aprecia ritmurile comerciale până la cei care critică lipsa de originalitate şi se tem că va fi vorba de copierea modelului de succes, mem brii trupei au demonstrat, de-a lungul carierei, că pot câştiga admiraţia a milioane de fani din întreaga lume.

Legendarii de la Roxette au adunat, de-a lungul timpului, numeroase premii: Cel mai bun grup pop-rock, Cel mai bine vândut artist (70 de milioane de discuri în întreaga lume), dar şi Cel mai difuzat videoclip.

CONCERT

În luna mai îi vedem la Bucureşti

Piesele de pe noul album, dar şi câteva dintre cele mai cunoscute hituri Roxette vor putea fi ascultate live în cadrul concertului pe care Marie şi Per îl vor susţine la Bucureşti pe 31 mai 2011, la Zona Arena.

Biletele sunt disponibile atât on-line, prin accesarea paginii de web www.myticket.ro, cât şi în reţeaua ma ga zinelor Diverta, la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu şi în Magazinul Muzica, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţia faţă de scenă:

* Golden VIP (cu loc în faţa scenei) 350 lei,

* Tribuna VIP (cu loc în tribună) 250 lei,

* Gazon A (în picioare) 120 lei.

evz.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here