Rudy Giuliani, surprins într-o nouă situaţie penibilă la o conferinţă de presă: vopseaua de păr îi curge pe obraji în timp ce povesteşte despre Vărul Vinny

Avocatul personal al lui Donald Trump Rudy Giuliani, cel care a şi preluat conducerea proceselor lui Trump în state importante ca Pennsylvania a continuat şirul conferinţelor bizare de presă începute chiar din ziua declarării victoriei lui Joe Biden de către televiziunile americane.

Vorbind la sediul Comitetului naţional Republican din Washington DC despre faptul că observatorii republicani au fost ţinuţi la o distanţă prea mare de încăperile unde se numărau voturi, Rudy Giuliani a fost suprins într-o nouă situaţie penibilă la o conferinţă de presă după cea organizată într-o suburbie din Philadelphia la o firmă obscură de amenajări exterioare situată între un magazin pentru adulţi şi un crematoriu.   Jurnaliştii prezenţi îl ascultau cum dă o pildă din filmul „Vărul meu Vinny” în care un martor mincinos la un proces a fost demascat cu probleme de vedere.   „Oamenii aceştia (observatorii electorali) erau mai departe decât era vărul Vinny de martor. N-au văzut nimic”, spunea Giuliani imitând un accent din Brooklyn.   În acest timp, avocatul începuse să transpire şi la un moment dat persoane din campanie au fost auzite în microfoane: „Lui Giuliani îi curge pe obraji vopseaua de păr”.   „Nu ştiu de ce aveţi nevoie să vă treziţi, să vă faceţi treaba şi să informaţi poporul american, vă place sau nu, asupra lucrurilor pe care trebuie să le ştie. Este real. Nu e nimic fabricat. Nimeni de aici nu-şi imaginează lucruri fanteziste”, a continuat Giuliani.

Citeste mai mult: adev.ro/qk36dw
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ