-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

RUGBY | Bârlădeni nominalizați la “Superlativele din rugby-ul românesc”

- Advertisement -
VALOROȘI… Șapte bârlădeni, nominalizați la „Superlativele anului 2022 în rugby-ul românesc”. Este vorba despre Gabriel Rupanu, Ovidiu Neagu, Robert Neagu, Teodor Ursu, Iulian Melinte, Florin Curcan și antrenorul Florin Ibănescu. (FOTO: Ovidiu Neagu -21 de ani, Dinamo București)

ÎN TOP… Ca în fiecare an, Federația Română de Rugby propune iubitorilor sportului cu balonul oval să aleagă cei mai buni jucători, arbitri și antrenori din campionatele interne. Pe lista federației se află și șapte bârlădeni: jucătorii Gabriel Rupanu, Ovidiu Neagu, Robert Neagu, Teodor Ursu, Florin Curcan, Iulian Melinte și antrenorul Florin Ibănescu.

Federația Română de Rugby a lansat sondajul pentru desemnarea celor mai buni jucători, arbitri și antrenori, iar votul se încheie astăzi, la ora 23:59, pe site-ul federației. Gabriel Rupanu, crescut la CSȘ Bârlad, acum legitimat la SCM Timișoara, a fost nominalizat la categoria “Cel mai bun jucător român în Liga Națională de rugby – Play-off”, iar Teodor Ursu (CSU Cluj) și Florin Curcan (Poli Iași) sunt propuși pentru titlul de “cel mai bun jucător român în Liga Națională – Play-out”. Frații Ovidiu Neagu (21 de ani, Dinamo) și Robert Neagu (31 de ani, Steaua București), sunt nominalizați la categoria “Cel mai bun jucător de rugby în 7, iar antrenorul Florin Ibănescu (34 de ani, CSȘ Bârlad) este nominalizat la categoria “Cel mai bun antrenor – categoria juniori”. Iulian Melinte, legitimat la CNAV Dinamo/RC Bârlad, se află în cursa pentru “cel mai bun junior român”. „FRR vă propune să îi alegeți pe cei mai buni jucători, jucătoare, antrenori și arbitri din Ovalul autohton în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc”. 2022 a venit în competiția internă cu unirea celor două divizii valorice într-un singur eșalon, Liga Națională de Rugby, CSM Știința Baia Mare adjudecându-și un nou trofeu, al patrulea consecutiv, o premieră pentru istoria recentă a competiției. Un an 2022 care a fost marcat de calificarea echipei naționale la Cupa Mondială de rugby din Franța din 2023, cel mai important eveniment din rugbyul românesc”, au anunțat oficialii FRR.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.