spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

RUGBY | Bârladul dă 6 jucători la naționala de rugby a României

- Advertisement -
CONVOCAȚI… “Stejarii” vor disputa două partide amicale cu SUA și Canada, iar din lotul României fac parte și șase bârlădeni.

LA LOT… Școala de rugby bârlădeană se poate lăuda cu șase jucători convocați la echipa națională de rugby a României. Niciunul nu mai evoluează la Bârlad, dar toți au fost descoperiți și crescuți la CSȘ Bârlad și RC Bârlad.

Naționala României se pregătește de meciurile World Rugby din luna iulie, când se va duela cu reprezentativele Statelor Unite ale Americii și Canada. “Stejarii” se reunesc pe 21 iunie, la Paris, unde vor sta până pe 23 iunie, pentru ca mai apoi să continue pregătirea la Soustons, tot în Franța. Pe 30 iunie vor pleca spre Statele Unite ale Americii, urmând ca mecurile test să aibă loc pe 5 iulie, cu SUA, la Chicago, și pe 12 iulie, cu Canada, la Ottawa. Pentru aceste jocuri, staff-ul naționalei a convocat 33 de jucători, printre ei numărându-se și șase bârlădeni: Ștefan Iancu (linia a II-a, Știința Baia Mare), Vasile Bălan (pilier, Steaua București), Cristi Chirică (linia a III-a, Dinamo București), Gabriel Rupanu (mijlocaș la grămadă, SCM USV Timișoara), Ovidiu Neagu (aripă, Dinamo București) și Alexandru Bucur (aripă, SCM USV Timișoara). De menționat că “stejarii” vor face pe 22 iunie un antrenament comun cu echipa Franței, care se pregătește de un puternic turneu în America de Sud, unde va întâlni Argentina și Uruguay.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.