spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

RUGBY | Ultimele pregătiri

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ADVERSAR… RC Bârlad a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile înainte de reluarea Ligii Naționale de rugby. Trupa pregătită de Ioan Harnagea va întâlni în primul meci pe RC Gura Humorului.

LA START… Lunga așteptare a trecut, iar noul sezon al Ligii Naționale de rugby, ediția 2023, începe la finalul acestei săptămâni, urmând ca meciurile să se desfășoare vineri și sâmbătă. RC Bârlad va debuta în noul sezon abia pe 8 aprilie, acasă, cu RC Gura Humorului, partida CSM Constanța, din prima rundă, fiind amânată.

Ediția 2023 a Ligii Naționale de rugby va fi alcătuită din 14 echipe, împărțite în trei grupe regionale. Rugby Club Bârlad va face parte din Grupa 3, alături de CSM Constanța, RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava. În sezonul regulat, se va juca în sistem tur-retur, după care se va accede în semifinale, echipele fiind repartizate din nou în trei grupe, în funcție de locul ocupat în clasament. După disputarea acestor jocuri, echipele vor disputa meciurile pentru locurile 1-4 (cele două finale), 5-8, 9-12 respectiv 13-14. Din celelalte două grupe fac parte CSA Steaua București, Știința Baia Mare, SCM Timișoara, CS Dinamo București și CSU Cluj (Grupa 1), respectiv CS Năvodari, Știința Petroșani, Politehnica Iași, RC Grivița și CSM Galați. Partida Bârladului din prima etapă a campionatului, cu CSM Constanța, a fost amânată și se va disputa pe 3 iunie, urmând ca debutul în noul sezon să aibă loc pe 8 aprilie, pe teren propriu, cu RC Gura Humorului. În etapa a treia, ultima a turului, Bârladul va juca cu Bucovina Suceava, în deplasare, pe 22 aprilie. Returul va debuta pe 29 aprilie, RC Bârlad urmând să înfrunte CSM Constanța.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.