-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Rusia acuză România că vrea să anexeze Republica Moldova și Transnistria

- Advertisement -

Rusia acuză România că, cu ajutorul NATO, vrea să anexeze Republica Moldova și să atace Transnistria. Politologul rus, Serghei Markov, a vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu acordat unui cotidian rus. Acesta susține că sunt deja militari români dislocați în Republica Moldova și că mai este un pas până la anexarea țării de peste Prut.

Anterior declarațiilor, vicepremierul Rusiei a susţinut că țara vrea o soluție pașnică în regiunea separatistă Transnistria. Rustam Minnekaev, comandantul adjunct al districtului militar central rus a declarat că un control asupra sudului Ucrainei le-ar da acces total în Transnistria, teritoriu care este ocupat de Rusia și care se află într-o amplă dezbatere internațională.

Rusia acuză România că vrea anexarea Republicii Moldova

Într-un interviu acordat pentru un cotidian rus, politologul susţine că România vrea anexarea Republicii Moldova. Acesta menţionează că totul se va face cu ajutorul NATO și că vrea să ”pună mâna și pe Transnistria”…https://www.bzi.ro/rusia-acuza-romania-ca-vrea-sa-anexeze-republica-moldova-si-transnistria-4437848?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.