24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Rușii resping planul de pace propus de Italia. Medvedev: „Un pretext pentru declanșarea unui război cu drepturi depline”

Dmitri Medvedev, un aliat al președintelui rus Vladimir Putin și vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, și-a expirmat dezacordul în legătură cu încercările de a media pacea între Rusia și Ucraina. Recent, Italia a propus un plan pentru a pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Într-un mesaj scris pe Telegram, Medvedev spune că planurile de pace propuse de puterile europene ar fi „bune dacă ar fi vorba de pregătirea unor opțiuni care să țină seama cumva de realități”.

Acesta critică eforturile recente ale Italiei spunând că sunt „pregătite nu de diplomați, ci de politologi locali care au citit o mulțime de ziare occidentale și operează doar cu falsuri ucrainene”.

Medvedev respinge posibilitatea ca Ucraina să devină vreodată membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. „Ei știu că aceasta este o minciună” pentru că ar fi „prea costisitor și periculos” pentru Ucraina să adere fie la UE, fie la NATO…https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusii-resping-planul-de-pace-propus-de-italia-medvedev-un-pretext-pentru-declansarea-unui-razboi-cu-drepturi-depline-1950503

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here