27.8 C
Vaslui
30-sept.-2022

Rutiera vasluianã va „defila” cu BMW-uri pe soselele din judet

- Advertisement -

DOTÃRI…Pânã la sfârsitul anului sunt asteptate sã intre în dotarea Serviciului de Politie Rutierã Vaslui una sau mai multe autospeciale BMW 320iX, masini ce pot atinge 100 de km/h în numai 8 secunde.

Deocamdatã, la nivelul IGPR a fost desfãsuratã o licitatie în vederea contractãrii, în cadrul proiectului ,,Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încãlcarea regulilor de circulatie”, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare (P.O.I.M.),  a unui numãr de maximum 600 de autospeciale de politie destinate specialitãtii „rutierã”. Astfel, Politia Românã vrea sã doteze Serviciile Rutiere din cadrul inspectoratelor din întreaga tarã cu noile BMW-uri Seria 3 care vor înlocui autospecialele Dacia Logan cu care politistii lucreazã de ani buni. Pe 12 septembrie 2022, IGPR a semnat primul contract subsecvent cu Automobile Bavaria, la mai putin de o lunã dupã semnarea acordului-cadru. «Asteptãm si noi noile autospeciale de politie dar, deocamdatã, nu stim când vor intra în dotarea Politiei Rutiere », spun reprezentantii IPJ Vaslui. Viitoarele autospeciale vor veni cu motoare de 1,9 litri, pe benzinã, transmisie 4×4 permanentã, cutie automatã si acceleratie, de la 0 la 100 de km, în 8 secunde.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Nu este rău.dar treaba e ca nustiu dacă este cineva la rutiera sa controleze aceasta mașina.la controlat ma refer sa știe sa o conducă și la condus ma refer sa fie sofer în adevăratul sens al cuvântului. Dacă cineva de la rutiera știe sa facă derapaje controlate sau o parcare laterala cu spatele la 20 km ora eu sunt de acord sa aducă la rutiera din vaslui și un buget.. Dacă rutiera nu are sofer pentru acest BMW eu sunt disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.