11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Ryan Reynolds a dat lovitura în afaceri și și-a umplut conturile. „Un actor inteligent”

- Advertisement -

Totodată, actorul, unul dintre cei mai frumoși de la Hollywood, apare încă în filme și este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume.

Afacerea lui Reynolds în afara actoriei

Actorul canadian urmează să câștige peste 300 de milioane de dolari (248 de milioane de lire sterline), după ce o firmă de telecomunicații din SUA s-a oferit să cumpere o rețea de telefonie mai mică în care Reynolds este acționar.

Starul din Deadpool va avea o zi de plată fabulosă după ce T-Mobile, al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, a acceptat să cumpere o companie în care Reynolds a investit.

Reynolds deține 25% din firma de telecomunicații bugetară Mint Mobile, care este inclusă în contractul de 1,35 miliarde de dolari cu T-Mobile.

Detectivul Pikachu și Green Lantern A-lister a fost implicat activ în campaniile publicitare ale lui Mint prin firma sa Maximum Effort.

Într-un interviu recent pentru Wall Street Journal, el a descris munca companiei drept „reclamă rapidă” – având ca scop crearea de scurte reclame virale…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ryan-reynolds-a-dat-lovitura-in-afaceri-si-si-a-2251003.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.