spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

S-a aruncat în fântânã dupã o ceartã cu sotia! (foto-video)

- Advertisement -

SINUCIDERE Din cauza unei certe cu sotia, un bãrbat în vârstã de 53 de ani din satul Toporãsti, comuna Pungesti, s-a aruncat în fântânã. În timp ce pompierii încercau sã scoatã la suprafatã trupul bãrbatului, în curtea gospodãriei avea loc o adevãratã telenovelã, soacra cerând fiicei sale, nevasta mortului, sã nu-l plângã, iar sora sinugicasului acuzând familia pentru gestul extrem la care a recurs fratele sãu.

Emil Popescu fusese ieri la arat împreunã cu sotia, iar la întoarcerea acasã, din gresealã, a scãpat în fântânã un bidon cu ulei de motor. Dupã ce a bãut o canã de tuicã, si supãrat cã a “spurcat” singura sursã de apã a familiei, bãrbatul s-a descãltat si s-a aruncat cu capul în jos în fântânã. Sotia a observat gestul bãrbatului si a anuntat evenimentul la numãrul de urgentã 112, la fata locului deplasându-se o autospecialã a Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã “Podul Înalt” Vaslui. Pompierii au fãcut tot posibilul pentru a-l scoate pe bãrbat din fântâna cu un diametru de doar 60 cm, unul dintre pompieri coborând în zadar, legat cu funii, de nu mai putin de trei ori în fântânã. Initial, pompierii au crezut cã trupul bãrbatului era la suprafata apei, în fapt fiind vorba de bidonul de ulei scãpat de acesta la întoarcerea de la munca câmpului. Deoarece corpul bãrbatului era deja în fundul fântânii, si dat fiind debitul mare al izvorului, pompierii au fost nevoiti sã intervinã de douã ori cu pompele autospecialei pentru a ajunge la corpul bãrbatului. Dupã ce a fost scos la suprafatã, s-a încercat în zadar, timp de jumãtate de orã, resuscitarea de cãtre medicii de pe ambulanta sositã la fata locului, fiind constatat decesul bãrbatului.

Telenovelã à la Pungesti

În timp ce pompierii si ambulantierii încercau sã salveze viata lui Emil Popescu, în acest scop unul dintre pompieri riscându-si viata pentru a ajunge pe fundul fântânii în care s-a aruncat bãrbatul de 53 ani, în apropiere se consuma o adevãratã telenovelã. Convinsã cã sotul nu i-a scãpat cu viatã, si afectatã cã acesta s-a aruncat în fântânã chiar sub ochii ei, sotia sinucigasului a început sã-si boceascã sotul. Imediat, mama acesteia a început sã tipe la ea si s-o loveascã cu un bãt, strigând cã “De ce-l plângi, proasto, nu ai suferit destul?”, fãcând un adevãrat circ, fiind nevoie de interventia politistilor pentru a calma situatia. Dupã doar câteva minute, în timp ce medicii de pe ambulantã încercau resuscitarea sinucigasului, în curte si-a fãcut aparitia si sora mortului, care, la rându-i a provocat un scandal monstru, acuzând-o pe nevasta lui Emil Popescu de moartea acestuia. Era o scenã desprinsã parcã din filmele lui Emil Kusturica, pe de o parte autoritãtile luptând sã salveze o viatã, pe de altã parte, la doar câtiva metri, rudele sinucigasului certându-se si bãtându-se, iar în alt colt, copiii plângând moartea tatãlui lor! Asta în timp ce, la gard, zeci de sãteni comentau în fel si chip nefericitul eveniment! Într-un final, si doar în urma interventiei agentilor de politie aflati la fata locului, lucrurile s-au potolit, abia dupã ce trupul bãrbatului a fost ridicat în vederea efectuãrii autopsiei medico-legale.

http://youtu.be/eKdwrXf4bDQ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.