spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

S-a aruncat în fântânã pentru cã avea cancer!

- Advertisement -

DUREROS Nu a avut tãria de a se lupta cu o boalã nemiloasã, cu care fusese diagnosticatã în urmã cu putin timp! Acesta, spun apropiatii, a fost motivul pentru care, femeia de 64 de ani, din satul Pâhnesti, comuna Arsura, a vrut sã moarã, aruncându-se în fântânã.

Ieri dimineatã, Ambulanta si ISU Vaslui au fost alertate cu privire la faptul cã o persoanã din satul Pâhnesti, comuna Arsura, a cãzut într-o fântânã. S-au deplasat imediat la fata locului si si-au dat toatã silinta de a scoate victima la suprafatã si de a o stabiliza. Ba, sperând în cel mai mic semn de viatã al acesteia, ambulantierii au solicitat un elicopter SMURD la fata locului, tocmai pentru a o transporta cât mai repede la un spital. Din pãcate, cu toate eforturile specialistilor, pentru femeia din Pâhnesti nu s-a mai putut face nimic. “Chiar s-au chinuit cei de la Ambulantã si cei de la SMURD si-au dat silinta, au vrut s-o readucã la viatã, dar nu a fost cu putintã”, au spus vecinii.

Fusese diagnosticatã cu o boalã grea -cancer!

“Adevãrul este destul de dureros, iar familia doamnei Eugenia, cã asa o chema, îl stie. Ea fusese diagnosticatã în urmã cu putin timp cu o formã de cancer si, probabil, nu a putut suporta ideea luptei cu boala. Unii clacheazã la auzul unei asemenea vesti. Si ea, la fel, nu a suportat ideea. A decis sã se sinucidã, aruncându-se în fântânã. Era o persoanã decentã, dintr-o familie serioasã. Ea si sotul ei au trãit mai mult la Iasi, apoi s-au mutat în Pâhnesti. Niste oameni cumsecade. Mare pãcat de o asemenea tragedie! Mare pãcat cã cei care suferã de aceastã cumplitã boalã încep sã nu mai aibã sperante!”, au spus apropiatii victimei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.