2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

S-a dat nebun ca sã scape de pedeapsã!

- Advertisement -

A vrut sã pãcãleascã procurorii cã ar fi nebun, ca sã scape de acuzatia de omor calificat!

ANCHETÃ Dupã ce aproape douã luni a încercat sã pãcãleascã anchetatorii cã e nebun si bãtãile frecvente pe care le aplica propriilor pãrinti ar fi fost o urmare a lipsei de discernãmânt, iatã cã procurorii au dovedit cã minte si, prin urmare, un bãrbat în vârstã de 53 de ani, din Duda Epureni, a fost arestat preventiv, acuzat fiind de uciderea propriului tatã.

Bãtrânul, în vârstã de 80 de ani, a decedat în luna februarie, a anului curent, însã legistii au arãtat cã moartea acestuia s-a produs ca urmare a loviturilor primite. Anchetatorii l-au suspectat din primul moment pe fiul bãtrânului, în vârstã de 53 de ani, despre care vecinii spuneau cã îsi bãtea frecvent pãrintii, însã acesta, initial, s-a dat…nebun. Degeaba, însã! Specialistii au stabilit clar cã a avut discernãmânt în momentul comiterii faptei. „În urma expertizelor, s-a constatat cã a fost responsabil de faptele sale”, au argumentat procurorii.

Riscã 25 de ani de închisoare!

„Era pãcat sã scape, pentru cã foarte mult i-a chinuit pe bãtrâni. Nu avea niciun serviciu, îI bãtea ca sã îi dea toatã pensia. Bea mult si nu mai stia ce face. Mereu mosul se plângea cã îl chinuie bãiatul lui si cã îi e greu, dar nu l-a putut salva nimeni”, au spus vecinii. Vineri, 19 aprilie, magistratii au admis cererea acestora de arestare preventivã a lui Munteanu Gheorghe, pentru o perioadã de 29 de zile, acuzat fiind de omor calificat si riscã pânã la 25 de ani de închisoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.