S-a decis! Noul agent 007 din seria James Bond va fi o actriță de culoare

Noul agent 007 va fi o femeie de culoare, iar cea care va interpreta rolul se numește Lashana Lynch. Iată ce spune actrița despre rol, dar și despre opiniile fanilor seriei. 

Luni de zile s-a vorbit despre cine va primi rolul agentului 007 în faimoasa serie James Bond. Acum este însă oficial. Următorul spion englez, care va juca alături de Daniel Craig, nu numai că este femeie, ci este și de culoare. Partenera lui James Bond din filmul No Time to Die se numește Lashana Lynch, are 32 de ani și le este cunoscută cinefililor din seria Captain Marvel.

Potrivit viva.ro, Daniel Craig nu dispare însă din film, producătorii găsind o soluție ingenioasă pentru a o introduce pe Lashana în poveste. În No Time To Die, personajul ei, Nomi, îi ia locul agentului 007 câtă vreme James Bond trăiește în exil, în Jamaica.

Următorul film va fi, cu siguranță, o provocare atât pentru producători, cât și pentru spectatori, care vor trebui să proceseze ideea, după zeci de ani de dominație masculină în rolul agentului 007. Lashana Lynch promite însă că îi va da celebrului personaj o tentă feminină fresh.

Lashana Lynch a fost atacată în mediul online după ce a primit rolul

Lashana Lynch a confirmat recent vestea și a povestit despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce s-a aflat că ea urmează să devină noul agent 007 din seria Bond. Actrița a vorbit despre noul ei rol, dar și despre reacțiile negative care nu au întârziat să apară în mediul online.

Lashana Lynch a mărturisit că a încercat să nu se lase afectată de comentariile misogine sau rasiste, după ce a realizat că, de fapt, acestea nu au neapărat legătură cu ea personal. Drept urmare, actrița a ales să ia o pauză, pentru o vreme, de la social media.

”Eu sunt o femeie de culoare. Daca ar fi fost o altă femeie de culoare în locul meu, lucrurile ar fi stat la fel. Și ea ar fi avut parte de aceleași atacuri, aceleași abuzuri. Îmi amintesc constant că lucrurile astea nu au legătură cu mine. Sunt mândră să fiu parte a ceva revoluționar”, a mărturisit Lashana. … https://redactia.ro/s-a-decis-noul-agent-007-din-seria-james-bond-va-fi-o-actrita-de-culoare-74326?utm_source=marfeel_push&utm_medium=pusharticol&utm_campaign=articol&utm_term=articolpush&utm_content=pusharticol
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ