spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

S-a găsit ipocrizie la PSD Vaslui: plâng de grija conducerii GOSCOM, în timp ce reprezentatul lor în AGA societății e plecat în vacanță

- Advertisement -
Alexandru Barbu

METEHNE VECHI… Întruniți, marțea trecută, în ședință de îndată, consilierii locali ai municipiului Vaslui au decis numirea unor noi administratori provizorii la SC GOSCOM SA. Pentru ca mandatele acestora să fie puse în aplicare, mai era nevoie doar de semnăturile celor doi reprezentanți ai Adunării Generale a Acționarilor (AGA), Maria Clătinici de la PNL și Leonard Negruți de la PSD. Culmea, cu o zi înaintea ședinței de CL ambii au plecat în vacanță, lăsând în aer procesul de numire a noilor administratori provizorii. Pentru a urgenta lucrurile și a numi o conducere la GOSCOM cât mai repede, liberalii au trimis o mașină după colega lor, care de joi s-a întors în Vaslui. Singura semnătură care mai lipsește este cea a consilierului PSD, Leonard Negruți, care, contactat zilele trecute de redactorii ziarului Vremea Nouă, a declarat că e plecat „în delegație”, prin țară. Conform unor surse de încredere, acesta ar fi în vacanță, la Băile Herculane, însă nu dă bine să spui că ai lăsat totul baltă exact când era cel mai mult nevoie de tine, așa că s-a înaintat varianta „delegației” ca plimbările să pară oficiale.

Ei bine, în tot acest timp, cel care plânge cu lacrimi de crocodil pe Facebook de grija conducerii GOSCOM e chiar colegul de partid al lui Leonard Negruți, consilierul Alexandru Barbu, care mai nou are și frământări nocturne. Iată ce mesaj a postat acesta vineri seara, în jurul orei 21:00: „O întrebare mă macină la ceas de seară: juridic vorbind, în aceste momente, SC Goscom SA are conducere?!? Sau, ca în cazul oricărei lovituri de stat, e nevoie de câteva săptămâni pentru a așeze lucrurile pe făgașul normal? Cine plătește angajații? Cine asigură salubritatea orașului? Vom ajunge precum Sectorul 1 al Clotidei, un paradis al deșeurilor și al șobolanilor?!?”, se întreba, mai mult retoric, consilierul Barbu pe rețelele de socializare. Mai ușor ar fi fost pentru acesta să pună mâna pe telefon și să-l cheme pe colegul său acasă, însă acest demers nu i-ar fi adus niciun like. Îngrijorarea lui Barbu ascunde, de fapt, altceva. La fel cum a procedat imediat după ședința de CL, de săptămâna trecută, când țipa, tot în online, că președintele nu semnase hotărârea, la fel procedează consilierul Barbu și acum, în speranța că AGA va lua la cunoștință de mandatele noilor administratori provizorii doar sub semnătura Mariei Clătinici de la PNL. Asta, pentru Barbu și colegii lui, ar însemna o bună ocazie să depună contestație, moartă din fașă ce-i adevărat, dar care ar amâna câteva luni stabilirea noii conduceri a GOSCOM. Obiceiul  psd-iștilor de a amâna decizii ale CL nu e nou, el a mai fost fost pus în practică și în cazul viceprimarilor Cătălin Mîndru și Lucian Braniște, care au stat câteva luni fără atribuții tot din cauza unei contestații depusă de social-democrați. Pentru că dincolo de grija asta falsă pe care o afișează pentru bună-starea orașului, pe Barbu și compania nu-i preocupă decât ca oamenii lor să rămâna la putere, prin toate mijloacele posibile!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Ghiorghieș, tot analfabet ești, oricâte eforturi ai face să pari deștept. ” Bună-stare” se scrie legat, apropo.
  Nu te-au învățat la școală? Ai pus o roabă de virgule, poate – poate ți-o ieși :))))
  Voi, acolo la vremea nouă toți sunteți o apă și-un pământ. Analfabeți.

 2. Textul se referă strict la macinarile domnului Barbu! Nu puteau fi ele evitate prin chemarea domnului Negruti acasă, sau s-a dat ordin la partid sa nu se semneze nimic? Pentru ca dacă e asa, e clar ca PSD împiedică numirea unei noi conduceri (legală până la decizia unei instante), iar atunci ce face dl Barbu e circ de ochii lumii! Cum sa plângi de grija angajaților, a orașului când tocmai reprezentatul partidului tău întârzie procedurile de stabilire a noii conduceri?

 3. Domnule Ghiorghieș,

  Atunci când există o procedură de concurs pe deplin finalizată și o ierarhie a candidaților stabilită de o comisie independentă legal constituită și când NU există nicio contestație depusă în instanță cu privire la procedura de concurs, nu se poate schimba din pix rezultatul decis de respectiva comisie aducând niște oameni de pe stradă, ale căror competențe profesionale și manageriale nu au fost evaluate de nimeni, în conducerea Goscom SA. Gândiți-vă că cei nou propuși nu aveau nici măcar cazierul depus la dosar.

  Orice încercare de numire a membrilor CA Goscom, chiar și provizorie, ignorând rezultatele concursului finalizat în iunie, este o infracțiune de abuz în serviciu prin care sunt aduse prejudicii atât Goscom SA cât și celor care au câștigat concursul. Astfel PSD a mers în instanță pentru atacarea HCL. Nu vom permite ca cei din PNL și USR să își bată joc de lege pentru a își numi pilele în funcții publice.

  Nu vă așteptați ca PSD să fie complice la abuz în serviciu și să întreprindă acțiuni ilegale.

  Cu stimă,
  Andrei Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.