23.4 C
Vaslui
30-sept.-2022

S-a îmbãtat crunt si si-a luat la bãtaie subordonatii!

- Advertisement -

Directorul-boier, scandal în pãdure!

SCANDALOS Haosul de la Agentia Nationalã de Îmbunãtãtiri Funciare, filiala Vaslui, intrã în atentia conducerii de la Bucuresti, care vor trimite Corpul de Control al directorului general la Vaslui. Oficialii ANIF au citit în editia de ieri a ziarului nostru despre modul în care miliarde de lei din bugetul institutiei se scurg pe tot felul de interese personale ale directorului Cezar Anton si au decis sã ia mãsuri. „Este interesant ce ati scris. Voi trimite un control la Vaslui, sã vedem ce se întâmplã acolo, dupã care o sã vã informãm despre mãsurile pe care le vom lua”, a spus Adi Florinel Barbu, directorul general al ANIF. Asearã, turbat de bãuturã, directorul Anton s-a rãzbunat pe unii subordonati, dupã o actiune de plantare de puieti, si a vrut sã-i batã pe Valea Prutului. Unii ingineri au fugit si s-au ascuns în pãdure de frica directorului turmentat!

Scandalul de la ANIF Vaslui s-ar putea termina destul de urât pentru noul director, Cezar Anton. Husean de origine, acesta a bãgat „în sperieti” organizatia PSD din localitate, cu apucãturile sale bahice. Asearã, a fãcut-o latã, dupã ce a plantat puieti pe Valea Prutului. Conform unor martori, Anton s-a îmbãtat rãu de tot si a încercat sã agreseze mai multi colegi de serviciu. Unii, de frica directorului, au fugit într-o pãdure, în apropierea locului în care era petrecerea. Cezar Anton a fost pus de USL pe functia de director al ANIF Vaslui, începând cu 1 noiembrie 2012. S-a fãcut remarcat, spun colegii sãi, prin câteva petreceri de pominã, în care s-a dat în spectacol. În plus, de când a fost numit ca director face naveta, zi de zi, cu masina unitãtii, pe banii ANIF si cu cheltuielile masinii plãtite tot de la buget. La fel fac si colegii sãi, inclusiv fostul director Adrian Ciocoiu, care a fost gãsit de reporterii VRN în timp ce cãra cu masina unitãtii zeci de saci de cereale. Totusi, Anton, care este destul de activ pe unele site-uri de socializare, în cãutare de „prietene”, refuzã sã spunã de ce tolereazã aceastã stare de lucruri destul de penalã. „Foarte bine ati fãcut. Ati scris, treaba dumneavoastrã. Eu nu am nicio pãrere. Ce sens are sã vã spun despre ce este în unitate. Trebuia sã mã întrebati înainte de a publica materialul. Nu vã dau nicio declaratie, avem purtãtor de cuvânt la Bucuresti”, este reactia directorului Anton.

Vine beat la sedintele de Consiliu Local

Huseanul Anton Cezar rãmâne în legenda urbanã a Husului, un personaj controversat, care i-a uimit pe toti, atunci când s-a dus vestea cã a fost numit director la ANIF Vaslui. Absolvent de Politehnicã si calificat într-ale mecanicii, s-a „lovit” cu noul domeniu de activitate ca nuca-n perete, au spus cârcotasii. Detine in prezent functia de secretar general si trebuie spus ca a fost unul dintre cei care s-a bucurat cel mai mult  când a plecat din partid Ioan Ciupilan. Motivul e public: nu mai avea cine sã le interzicã membrilor mai petrecãreti, cã nu e voie sã fumezi si sã bei pânã spre miezul noptii în sediul partidului! Si, dupã cum stie marea majoritate dintre huseni, Anton Cezar a fost si va rãmâne un mare amator de alcool. Din pricina lui, pesedistii huseni au fãcut sedintã mare, punând la loc important pe ordinea de zi, „sã nu se mai consume bãuturi în sediul PSD”. Se spune cã unul dintre membrii care a initiat aceastã hotãrâre a fost doamna profesoarã Giosu Georgeta. Anton Cezar a intrat în CL Husi si încã pe un loc fruntas, numai cã vorbeste rar, deoarece – au recunoscut-o chiar si membrii USL, nu e credibil, mai ales dupã ce primarul Ciupilan, i-a transmis în plenul sedintei, dupã ce a fost fãcut „textilist de Anton Cezar: „Domnule Anton Cezar, dumneata vii beat la sedintã, desi, probabil, aceasta este starea dumneata naturalã! Sã aducã cineva fiola si sã-l verifice”, i-a spus primarul Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.