S-a întors roata vieții! Moni la palat, în Malibu, Iri cu chirie, în Colentina. Imagini din casele lor

Roata se întoarce! Poate nu am fi crezut în această vorbă din bătrâni, însă avem un caz concret care confirma acest lucru: Irinel Columbeanu – Monica Gabor. Acum 15 ani, bruneta venea de la Bacău cu toată “averea” într-o valiză, în palatul lui Irinel, la Izvorani. În 2020, s-au inversat rolurile. Iri stă cu chirie într-un apartament în Colentina, în timp ce Moni se lăfăie într-o vilă enormă din Malibu. Colac peste pupăză, palatul de la Izvorani care nu-i mai aparținea lui Irinel, s-a făcut scrum!

Povestea lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, din ultimii 15 ani, ar fi cu siguranță cel mai bun scenariu de film. Au început în 2005 de la un statut total diferit, ea – tânăra modestă cu o situație materială limitată, el – bărbatul super bogat. Iată că au ajuns acum, în 2020, el – chiriaș într-un bloc comunist din cartierul Colentina, ea – stăpână în vila lui Mr. Pink, din America.

De la mărire la decădere a fost doar un pas! Iată că după divorțul din 2012, Monica Gabor (33 de ani) nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să părăsească țara definitiv. L-a întâlnit pe Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, și s-au stabilit în SUA, la Malibu, California, unde a devenit regină în inima şi în vila afaceristului chinez.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/s-intors-roata-vietii-moni-la-palat-malibu-iri-cu-chirie-colentina-imagini-din
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ